AK PARTİ MENEMEN'DE BÜYÜK VEFA BULUŞMASI google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
05 Mayıs 2022 - Perşembe 16:28 Bu haber 1467 kez okundu
 
AK PARTİ MENEMEN'DE BÜYÜK VEFA BULUŞMASI
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÇELİK: 'RAMAZAN'DA ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIK'
- Haberi
AK PARTİ MENEMEN'DE BÜYÜK VEFA BULUŞMASI

AK PARTİ MENEMEN'DE BÜYÜK VEFA BULUŞMASI

 
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ÇELİK: 'RAMAZAN'DA ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIK'
 
Ak Parti Menemen İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özellikle üzerinde durduğu vefa buluşmalarını gerçekleştiren örnek ilçe teşkilatlarından biri olduğunu her fırsatta ortaya koyuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ' Bizim kendi arkadaşlarımıza sahip çıkmamız lazım' sözünü her fırsatta hatırlayıp ilçede vefa buluşmaları gerçekleştiren AK Parti Menemen İlçe Başkanlığı diğer teşkilatlara da örnek oluyor. İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, kadın kolları, gençlik kolları, ilçe yöneticileri, mahalle başkanları, kurucu il ve ilçe başkanları gibi çeşitli kademelerde görev almış partilileri bir araya getirmeye özen gösteriyor. 


MENEMEN YİNE GÖNÜL KAZANDI
 
Menemen İlçe Başkanlığı geçtiğimiz gün yine vefa buluşması gerçekleştirdi. Buluşmada, Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda bölünmez Çankırı, Ak Parti İl Koordinatörü Müslüm Karakeçili ve Menemen Belediye başkan Vekili Aydın Pehlivan’ın da katılımlarıyla Ak Parti’ye kurulduğu günden beri gönül vermiş çeşitli kademelerinde görev almış eski yöneticilere plaketleri takdim edildi.

ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIK
 
AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, Ramazan ayında çalmadık kapı, girmedik sokak bırakmayarak 30 gün boyunca hiç boş durmadıklarını, tespit ettikleri fakir ailelerin elektrik ve su faturalarını ödeyerek de kendilerine destek olmaya çalıştıklarını söyledi.

Çelik, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'nin önderliğinde Menemen'de Yüksek İstişare Kurulu, Vefa Grubu ve AK Ailem Grubu oluşturduklarını, buralarda AK Parti'nin kuruluşundan bugüne partiye hizmet etmiş ilçe kurucu ve yöneticilerinin yanı sıra eski il genel meclis üyelerinden, mahalle başkanlarına kadar pek çok insanın görev aldığını aktardı.

DAĞ VE SÜREKLİ BİZİ YALNIZ BIRAKMADI
 
Tüm teşkilatlara vefa örneği olacak bir proje gerçekleştirip, Ramazan ayında partiye hizmet eden 400'e yakın kişiyi plaket ve onur belgesi verdiklerini anlatan Çelik, "Teşkilat olarak Ramazan'da ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları olarak üçe ayrılıp, geçmedik sokak, çalmadık kapı bırakmadık. Tespit ettiğimiz fakir ailelerin evlerine İl Başkanımız Kerem Ali Sürekli'nin de desteği ile erzak ve alış veriş çeki yardımında bulunup, maddi imkanı olmayanların ödeyemedikleri elektrik ve su faturalarını karşıladık. Boş bir günümüz hiç geçmedi. Sağolsun Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ da Menemenimizi bu süreçte hiç yalnız bırakmadı" dedi.


ÇELİK'TEN PEHLİVAN' A ÖVGÜ
 
2023 hedefi ile Ramazan'dan sonra da sahalarda ve halkın içerisinde olmaya devam edeceklerini de aktaran Çelik, "2023 çok önemli, bizim olmazsa olmazımız. Menemen'de AK belediyeciliğin farkı ortaya çıkmaya başladı. Sağ olsun belediye başkanımız Aydın Pehlivan da son derece kalender ve çalışkan birisi. Sahalarda, halkın içerisinde. Bizde AK Parti Menemen İlçe Teşkilatı olarak 'Menemen'e nasıl hizmet ederiz?' derdi içerisindeyiz. Ramazan bitti ancak ihtiyaç sahibi ailelere desteklerimiz devam edecek. 2023'e kadar hedeflerimiz için kapı kapı dolaşmaya, halkın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİ, MENEMEN'DE, BÜYÜK, VEFA, BULUŞMASI,
Yorumlar
Haber Yazılımı