AK PARTİLİ DAĞ'DAN 'İHALE' AÇIKLAMASI google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
09 Şubat 2024 - Cuma 20:54 Bu haber 441 kez okundu
 
AK PARTİLİ DAĞ'DAN 'İHALE' AÇIKLAMASI
Dağ: “İhaleler canlı olarak yayınlanacak”
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ DAĞ'DAN 'İHALE' AÇIKLAMASI

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, durmadan sokak sokak gezmeye devam ediyor. Bu kapsamda Dağ, Menderes ilçesinin ardından Selçuk’a geçti.  Hamza Dağ’a burada, Cumhur ittifakı Selçuk Belediye Başkan Adayı Zeynel Bakıcı, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Hakan Bayraklı ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nuri Yılmaz eşlik etti.  İlçe meydanında hemşehrileriyle sohbet eden Dağ, esnafı da ziyaret etti. Akabinde ise sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarla bir araya geldi. 


“Millet ve İzmir bizden yana” 

Dağ burada yaptığı konuşmada, İzmir’in sokaklarında artık farklı bir ses yükseldiğini belirterek, “Her fikir zamanını bekler. Vakti gelmiş bir fikrin karşısında hiçbir şey duramaz. İzmir’in sokaklarından başka bir ses yükselmektedir. Zaman bizden yana, devran bizden yana, millet bizden yana, İzmir bizden yanadır. Tüm işaretler bu yöndedir. O halde şimdi başka şeyler söylemek zamanıdır. Gençlerimiz, kadınlar, erkekler, büyüklerimiz yolumu kesiyorlar ve şu sözü söylüyorlar; “Bu kez oyum sana Hamza Ağabey” diyorlar.” dedi. 


“İhaleler canlı olarak yayınlanacak” 

Belediyedeki ihalelere ilişkin konuşan Hamza Dağ, “Net bir şekilde söylüyorum; Her ihale dijital medya alanlarında kesinlikle canlı bir şekilde yayınlanacak. Şu an da yayınlanıyorsa onun da devamını sağlayacağız. Biz bunu herkesin görebileceği bir şekilde yayınlayacağız. Öylesine değil, bunun öncesinde tanıtımını yaparak, herkes belirli hesaplardan bunu takip edebilir diye herkese açıklayacağız.” İfadelerini kullandı. 


Hamza Dağ ve beraberindekiler günü Selçuk’un Belevi Mahallesi’nde tamamladı. Dağ burada da hemşehrileriyle bir araya gelip, taleplerini dinledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, DAĞ'DAN, 'İHALE', AÇIKLAMASI,
Yorumlar
Haber Yazılımı