AK PARTİLİ İNAN'DAN 23 NİSAN VURGUSU google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
24 Nisan 2023 - Pazartesi 09:28 Bu haber 756 kez okundu
 
AK PARTİLİ İNAN'DAN 23 NİSAN VURGUSU
AK Partili İnan: ‘’Bizlere düşen en önemli görev, Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerini ve kazanımlarını korumak’’
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ İNAN'DAN 23 NİSAN VURGUSU

Karşıyaka’da, AK Parti Gençlik Kolları’ndan coşku dolu ’23 Nisan Şenliği’

 

Karşıyaka Bostanlı Sahili’nde, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ’23 Nisan Şenliği’ çocukların doyasıya oynadığı coşku dolu anlara sahne oldu. Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, ‘’Böyle özel bir günde çocuklarımız ve aileleri ile bir araya gelmek bizleri mutlu etti. Bugün bizlere düşen en önemli görev, Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerini ve kazanımlarını korumak ve bu değerleri gelecek nesillere aktarmaktır.’’ dedi.

 

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Karşıyaka Bostanlı Sahili’nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ’23 Nisan Şenliği’ gerçekleştirdi. Şenliğe; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, İzmir Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Milletvekili Adayları Kerem Ali Sürekli, Muhammet Doğan ve Gülşen Gezici de katılarak, çocukların sevincine eşlik etti. Çocuklar ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği festival alanında, çocuklar için şişme oyun parkı ile birlikte birçok eğlenceli etkinlik ve oyun düzenlendi. Çocuklar bayramlarını, yüz boyama, dans gösterileri, yarışmalar ve diğer eğlenceli aktiviteler ile eğlenerek geçirdi. 


‘’Çocuklarımızın geleceğini daha iyi ve aydınlık yapacağımıza söz veriyoruz’’


Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan ve onların eğlenceli vakitlerine ortak olan AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, yapılan festivali şöyle değerlendirdi, ‘’Böyle özel bir günde çocuklarımız ve aileleri ile bir araya gelmek bizleri mutlu etti. Coşkulu ve eğlenceli bir etkinlik oldu. Türkiye Cumhuriyeti'mizin temellerinin atıldığı, Türk milletinin egemenliğinin kayıtsız şartsız millete verildiği, aynı zamanda çocuklarımızın bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Bu özel gün, Türk milletinin bağımsızlığına verdiği değeri, egemenliği kimseye devretmeyeceğini gösteren bir gün olarak tarihimizde yerini almıştır. Bugün bizlere düşen en önemli görev, Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerini ve kazanımlarını korumak ve bu değerleri gelecek nesillere aktarmaktır. Milletimizin egemenliğine, bağımsızlığına ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kazanımlarına sahip çıkacağımıza, çocuklarımızın geleceğini daha iyi ve aydınlık yapacağımıza söz veriyoruz. Her birimiz, kendimize düşen görevi yerine getirmek ve ülkemizin daha da ileriye gitmesi için çalışacağız.’’

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, İNAN'DAN, 23, NİSAN, VURGUSU,
Yorumlar
Haber Yazılımı