AK PARTİLİ SAYGILI: 'YİNE GÜNAYDIN TUNÇ SOYER' google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
05 Mart 2024 - Salı 15:00 Bu haber 241 kez okundu
 
AK PARTİLİ SAYGILI: 'YİNE GÜNAYDIN TUNÇ SOYER'
AK Partili Saygılı'dan Tunç Soyer'e 'UKOME' cevabı
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ SAYGILI: 'YİNE GÜNAYDIN TUNÇ SOYER'

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, UKOME'de görüşülen '120 dakika uygulaması'nın izlenecek yolun belirlenmesi için teknik kurula sev edildiğini, 'red' olmadığını belirterek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e, "CHP’li Büyükşehir Belediyesi; seçime 'Biz teklif ettik, reddedildik.' diyerek prim yapma peşinde" dedi.


Sosyal medya hesabından konuya dair açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, şunları söyledi, "Yine günaydın Soyer!
Seçime 25 gün kala, giderayak yapılan dayanaksız bir gövde gösterisinin kime ne faydası olabilir ki! 90 dakika uygulamasını kaldıran, halkın isyanına rağmen kararlarında ısrar eden CHP’li Büyükşehir Belediyesi; seçime “Biz teklif ettik, reddedildik.” diyerek prim yapma peşinde. Üstelik yine yasal zemin, yasal süreç, işleyiş tanımadan bunu yapmakta.

Konuyla ilgili bir etüt yapılmadan, paydaş kurumlar bilgilendirilmeden; sadece şov olsun, laf olsun torba dolsun diye kamuoyuna açıklama yapmak; İzmir halkına karşı sergilenen bir ciddiyetsizliktir. Kaldı ki; UKOME kararı, “Red” değil; izlenecek yolun belirlenmesi için teknik kurula sevktir.  ‘Daha önceleri nerelerdeydiniz!’ demezler mi?
Eğer Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamza Dağ, bu sözü vermeseydi, akıllarına gelecek miydi? CHP; mevcuduyla, adayıyla İzmir’i çantada keklik gören yaklaşımını sürdürmekte, halkın aklıyla dalga geçmektedir. Cumhur İttifakı’nın gerçeklerle örtüşen, halkın beklentilerine yanıt veren vaatleri karşısında paniğe kapılmışlardır. İzmir, aslında ne yapmak istediklerini görmektedir ve havanda su dövülen bir 5 yıla daha ‘evet’ demeyecektir

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, SAYGILI:, 'YİNE, GÜNAYDIN, TUNÇ, SOYER',
Yorumlar
Haber Yazılımı