AK PARTİLİ SÜREKLİ:'20 YILDA İZMİR'E SAYISIZ ESER KAZANDIRDIK' google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
19 Nisan 2023 - Çarşamba 13:52 Bu haber 741 kez okundu
 
AK PARTİLİ SÜREKLİ:'20 YILDA İZMİR'E SAYISIZ ESER KAZANDIRDIK'
AK Partili Sürekli, “20 yılda güzel İzmir’e sayısız eser kazandırdık”
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ SÜREKLİ:'20 YILDA İZMİR'E SAYISIZ ESER KAZANDIRDIK'

AK Partili Sürekli, “20 yılda güzel İzmir’e sayısız eser kazandırdık”

AK Parti’nin 14 Mayıs zaferine sayılı günler kala İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli sahaya adeta kamp kurdu. Bornova ve Kemalpaşa ilçelerinde çeşitli program ve ziyaretler gerçekleştiren Sürekli, AK Parti hükümetlerinin İzmir’e sayısız eser kazandırdığını dile getirdi.

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, Bornova ilçesinde ilk olarak Makedonya Debre Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleriyle buluştu. Gönül coğrafyasına selam gönderdi. Bugün Balkanlar’da yaşayan soydaşlarımızın kendilerini daha güçlü bir şekilde ifade edebildiğini söyleyen Sürekli, “Debre, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün babası Ali Rıza Efendi’nin dünyaya geldiği Kocacık Köyü’ne komşudur. İşte o ev Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansımız tarafından restore edilerek müze haline getirildi. O güzel topraklara, 600 yıl boyunca Osmanlı himayesinde huzur hakimdi. Ne zaman birlik bozuldu o zaman zulüm de başladı. Çok acılar yaşandı. Allah bir daha hiç kimseye öyle acılar yaşatmasın. Bir gerçek var, biz burada güçlü olursak soydaşlarımız da orada güçlü olur. Biz onların yanında olursak, onlara kimse yan gözle bile bakmaya cesaret edemez. Gerek TİKA gerekse sivil toplum kuruluşlarımız aracılığıyla oradaki varlığımızı hep güçlendirdik. Ecdadımızın yadigarına sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz. O yüzden diyoruz ki Cumhuriyet de bizim Osmanlı da bizim diye. AK Parti olarak ecdadımızın yadigarlarına sahip çıkarken Cumhuriyetimizin de değerlerini koruyoruz” diye konuştu.

ESNAF VE MAHALLELİDEN YOĞUN İLGİ

Ziyaretlerini Debre Sokak’ta sürdüren AK Partili Sürekli, esnaflarla buluştu. Esnaflara ve mahalleliye teveccühleri için teşekkür eden Sürekli daha sonra Tuna Mahalle Muhtarlığı ile aynı mahallede yaşayan Malatyalı depremzede aileyi ziyaret etti. Sahadaki pozitif enerjinin tarifsiz olduğunu vurgulayan Sürekli, “AK Parti hükümetlerimizle güzel İzmir’imize sayısız eser kazandırdık. Kazandırmaya da devam edeceğiz. Yoğun ve geniş katılımlı programlarda olsun, sokak aralarında olsun, karşılaştığımız her kesimden güzel sözler duymak motivasyonumuzu artırıyor. Esnaflarımız yanlarında olduğumuzu görüyor, milletimiz onların hizmetkarı olduğumuzu biliyor. Bu bilinçle nereye dokunsak güzel sözler işitiyoruz. Nereye gitsek yoğun bir ilgiyle karşılaşıyoruz” dedi.

KEMALPAŞA’YA YATIRIM YAĞDI

Bornova’dan Kemalpaşa’ya geçip Karadenizliler Derneği ile iftar programında bir araya gelen AK Partili Sürekli, tarımsal üretimi ve sanayileşmesiyle ön plana çıkan Kemalpaşa’ya AK Parti hükümetleri döneminde yatırım yağdığını söyledi. Lojistik Merkezi Projesinin Kemalpaşa’yı şahlandıracağını kaydeden Sürekli programını TOKİ konutlarında kalan Kahramanmaraşlı depremzede aileyle sürdürdü. Kemalpaşa’daki toplamda 90 dükkan ve bin 703 konutluk TOKİ projesinin etaplar halinde tamamlandığına dikkat çeken Sürekli, “Depremzedelerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz, onları bir an bile yalnız bırakmayacağız. AK Parti olarak ülkemizin dört bir yanını yatırımlarımızla nasıl ihya ettiysek deprem bölgemizdeki yaralarımızı da hızlı bir şekilde el birliğiyle saracağız. Kemalpaşa ilçemize büyük yatırımlar yaptık. Yiğitler Barajı, tarım üreticisinin yüzünü güldürecek büyük bir yatırım oldu. KOSBİ bünyesindeki sanayi kuruluşlarının da su ihtiyacını karşılayacak. Üretim, istihdam, yatırım, güven ve istikrarın adresidir AK Parti. 14 Mayıs’ta aziz milletimizin teveccühü ile elde edeceğimiz zafer yepyeni bir başlangıcın Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı olacak. Bu zafer hepimizin zaferi olacak. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” diye konuştu. İftar programı sonrasında TOKİ konutların aile ziyaretinde bulunan Sürekli ardından Halilbeyli Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Programını TEİAŞ Misafirhanesinde konuk edilen depremzedelerle yaptığı sahur programıyla sonlandıran AK Partili Sürekli, deprem bölgesinin yeniden ayağa kalkması için sürdürülen yoğun çabanın hız kesmeden devam ettiğini vurguladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, SÜREKLİ:'20, YILDA, İZMİR'E, SAYISIZ, ESER, KAZANDIRDIK',
Yorumlar
Haber Yazılımı