AK PARTİLİ SÜREKLİ: 'CHP'NİN İZMİR'DE DEPREMLE İLGİLİ SÖYLEDİĞİ SÖZLER SADECE KAĞIT ÜZERİNDE' google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
24 Şubat 2023 - Cuma 08:30 Bu haber 1153 kez okundu
 
AK PARTİLİ SÜREKLİ: 'CHP'NİN İZMİR'DE DEPREMLE İLGİLİ SÖYLEDİĞİ SÖZLER SADECE KAĞIT ÜZERİNDE'
Sürekli'den CHP İzmir Büyükşehir Belediyesine deprem eleştirisi
GÜNDEM Haberi
AK PARTİLİ SÜREKLİ: 'CHP'NİN İZMİR'DE DEPREMLE İLGİLİ SÖYLEDİĞİ SÖZLER SADECE KAĞIT ÜZERİNDE'

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den CHP İzmir Büyükşehir Belediyesine deprem eleştirisii. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin deprem ile ilgili söylediklerinin kağıt üzerinde kaldığını söyled. Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımnda şunları söyledi.

' CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı; deprem ve kentsel dönüşümü konuşurken, özeleştiri yoksunluğunu sürdürüyor. Uzmanlar, İzmir’i yıkıcı depremlerin beklediğini söylerken; 25 yıllık CHP idaresindeki şehrimizde halen yüzde 80 kentsel dönüşüm zorunluluğunu duyurmayı iş sayıyorlar!  

Belediye Başkanı; İzmir’in yüzde 80’inin dönüştürülmesi gerektiğini söyleyip idaresinde ve sorumluluğunda olan bu işle ilgili tek adım atmamıştır. İzmir depreminin ardından yaptığı bir apartmanlık dönüşüme de bakıldığında; söylediği her şeyin kâğıt üstünde kaldığı görülüyor'.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, SÜREKLİ:, 'CHP'NİN, İZMİR'DE, DEPREMLE, İLGİLİ, SÖYLEDİĞİ, SÖZLER, SADECE, KAĞIT, ÜZERİNDE',
Yorumlar
Haber Yazılımı