AK PARTİLİ SÜREKLİ ÇİĞLİ'DE ESNAF VE SANAYİCİ İLE BULUŞTU google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
27 Nisan 2023 - Perşembe 10:56 Bu haber 774 kez okundu
 
AK PARTİLİ SÜREKLİ ÇİĞLİ'DE ESNAF VE SANAYİCİ İLE BULUŞTU
Sürekli “Son 21 yılda İzmir’den yapılan ihracat yüzde 430’luk artış gösterdi
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ SÜREKLİ ÇİĞLİ'DE ESNAF VE SANAYİCİ İLE BULUŞTU

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli Çiğli’de, sanayicilerle buluştu, pazaryeri ziyaretinde bulundu, hane ziyaretleriyle gönüllere dokundu. Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde fabrika ziyaretlerinde bulunan Sürekli, “Son 21 yılda İzmir’den yapılan ihracat yüzde 430’luk artış göstererek 14 milyar 73 milyon TL’ye ulaştı. AK Parti hükümetleri olarak uyguladığımız destek ve yatırım programlarımızla sanayicimizin, ticaret erbablarımızın, üreticimizin rekabet gücünü artırdık, uluslararası pazarlara açılmalarını sağlamak üzere bürokrasiyi azaltırken yeni proje ve dijital uygulamaları hayata geçirdik. Birlikte inşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılı’nda bu destek ve yatırımlar artarak devam edecek” diye konuştu.

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, çalışmalarını Çiğli ilçesinde sürdürdü. Programlarında her kesime dokunan, talep ve önerilerini dinleyen, hemşehrilerinin gönül kapılarını çalan Sürekli, “Doğru adımlarla yola devam diyerek çıktığımız yolculuğumuzda hiç kimseyi ötekileştirmeden, her kesime Türkiye Yüzyılı’nı ve AK Parti hükümetlerinin yatırımlarını aktarıyoruz. Vatandaşlarımız, esnaflarımız, gençlerimiz ve sanayicilerimiz güven ve istikrar diyor. Türkiye Yüzyılı ile tarih yazmak istiyor, büyük bir heyecanla 14 Mayıs’ı bekliyor” dedi.

İZMİR’DEN YAPILAN İHRACATTA YÜZDE 430’LUK ARTIK

Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde fabrika ziyaretlerinde bulunan Sürekli, “Ne pandemi, ne dünyanın içinde bulunduğu ekonomik kriz süreçlerinde ne de yaşanan diğer olumsuzluklarda üretimin aksamasına izin vermedik. Aldığımız hızlı önlemler ve açıkladığımız destek paketleriyle sanayicimiz ve çiftçimiz üretsin, işçimiz alın terinin karşılığını alsın, ekonomimizin çarkları dönsün diye var gücümüzle gayret gösterdik. Lojistik, ham madde, alt ve üst yapı konularında son 21 yılda yapılan yatırımlar, o zorlukların üstesinden en az hasarla gelmemizi sağladı. Sadece güzel İzmir’imizin son 21 yıldaki ihracat rakamlarına baktığımızda bu süreçteki gelişimi daha net görmemizi sağlayacaktır. 21 yılda İzmir’den yapılan ihracat yüzde 430’luk artış göstererek 14 milyar 73 milyon TL’ye ulaştı. Yalnızca 2013 ile 2022 yılları arasında firmalara verilen devlet desteği 1 milyar 410 milyon tutarında. Daha çok çalışarak ülkemizi Türkiye Yüzyılı hedefleriyle buluşturacağız. Her alanda, her kesime dokunmaya, yatırım yapmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

PAZARYERİ, ESNAF VE HANE ZİYARETLERİYLE GÖNÜLLERE DOKUNDU

Atatürk Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek mahallelinin talep ve önerilerini dinleyen Sürekli, daha sonra Evka 5’teki semt pazarına geçti. Esnaf ve mahalleli ile hemhal olup AK Parti hükümetlerinin yatırım ve projelerine ilişkin bilgiler verdi. Ziyaretlerini aynı mahalledeki pasajda sürdüren Milletvekili Adayı Sürekli, esnaflarla mahalleliye ilgi ve destekleri için teşekkür etti. Ardından Ataşehir Mahallesinde hane ziyaretlerinde bulunan AK Partili Sürekli, mahallelinin gönül kapılarını çaldı. “Girmedik sokak, dokunmadık gönül bırakmayana kadar durmak yok” diyen Sürekli, yoğun geçen programını şu ifadelerle özetledi; “Sanayicimiz üretiyor, çiftçimiz ürettiği ürünü semt pazarında hemşehrilerimizle buluşturuyor. Esnaflarımız da aziz milletimiz de enflasyonla mücadelemizde bizlere destek veriyor. Güven duyduklarını her defasında dile getiriyor. Milletimiz gerek sokakta, gerek hanelerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’mize olan muhabbetlerini samimiyetle söylüyor. Gençlerimiz, kadınlarımız hizmet üreteceğimizi, gece gündüz çalışacağımızı biliyor. 14 Mayıs’ta güçlü bir şekilde tarih yazacağız. 15 Mayıs’ta gün yeni bir yüzyılın ilk ışıklarıyla üzerimize doğacak ve biz o günden sonra da ülkemiz için milletimiz için şehrimiz için daha fazla çalışmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, SÜREKLİ, ÇİĞLİ'DE, ESNAF, VE, SANAYİCİ, İLE, BULUŞTU,
Yorumlar
Haber Yazılımı