AK PARTİLİ SÜREKLİ GECE DE GÜNDÜZ DE SAHADA google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
13 Mayıs 2023 - Cumartesi 13:39 Bu haber 904 kez okundu
 
AK PARTİLİ SÜREKLİ GECE DE GÜNDÜZ DE SAHADA
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ SÜREKLİ GECE DE GÜNDÜZ DE SAHADA

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, saha çalışmaları kapsamında İzmir’in bir ucundan diğerine uzandı, hemşehrileriyle buluştu. Ödemiş ve Bayraklı’da ilçe mitinglerine katıldı. 21 yıldır yürüttükleri eser siyasetiyle Türkiye’nin alt ve üst yapı eksikliklerini tamamladıklarını hatırlatan Sürekli, “Şimdi sırada, Türkiye Yüzyılı ile dünyanın bu yüzyılına damga vurmak var. Milletimizin teveccühüyle yeniden iktidar olup o damgayı 14 Mayıs’tan sonra hep birlikte vuracak, eserlerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Saha çalışmalarını Bergama, Ödemiş, Bayraklı ve Aliağa ilçelerinde gerçekleştiren AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli’nin ilk durağı Bergama Yörük, Türkmen, Çepni Muacırlar Derneği oldu. Türk tarihinin, kültür, gelenek ve göreneklerinin çalışkan, mert ve dürüst temsilcilerine konukseverlikleri için teşekkür eden Sürekli, Bergama’nın Zeytindağ Mahallesi’ndeki hemşehrileriyle buluştu, esnafları ziyaret etti.

ÖDEMİŞ’TE İLÇE MİTİNGİNE KATILDI

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla Ödemiş’teki İlçe Mitinginde Ödemişlilere seslenen AK Partili Sürekli, 21 yıldır yürüttükleri eser siyasetiyle Türkiye’nin alt ve üst yapı eksikliklerini tamamladıklarını hatırlatan Sürekli, “Şimdi sırada, Türkiye Yüzyılı ile dünyanın bu yüzyılına damga vurmak var. Milletimizin teveccühüyle yeniden iktidar olup o damgayı 14 Mayıs’tan sonra hep birlikte vuracak, eserlerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz. AK Parti’miz milletimizin tüm kesimlerinin beklentilerine cevap, ihtiyaçlarına kulak verecek en güçlü harekettir. Allah'ın izniyle, açık ara farkla Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı 13. Cumhurbaşkanı, AK Parti’mizi de 1. Parti yapacağız” diye konuştu.

“ÖDEMİŞ’İN İÇME SUYU SORUNU KALMADI”

Ödemiş’te Horzum ve Çamyayla mahallelerini ziyaret edip mahalleli ile buluşan Sürekli, ilgi ve destekleri için kendilerine teşekkür etti. Önceki yıllarda Ödemiş’in ciddi şekilde içme ve sulama suyu sorunu olduğunu hatırlatan AK Partili Sürekli “Bu sorunu tespit ettik ve hemen projelerimizi geliştirdik. Temelden yüksekliği 92 metre olan ve 25 milyon 150 bin metreküp su depolama kapasitesine sahip Rahmanlar Barajı’nı bölgemize kazandırdık. Rahmanlar Barajı ile Ödemiş’in içme suyu problemini tarihe gömdük. Ödemiş’e her yıl ortalama 9 milyon 360 bin metreküp içme ve kullanma suyu temin eden barajdan yaklaşık 171 bin kişi faydalanıyor. 14 bin 950 dekar verimli tarım arazisine can suyu veren baraj, çiftçimize de milyonlarca liralık ek gelir sağladı. Aşırı tüketim ve kuraklık nedeniyle su problemi yaşanan Küçük Menderes Havzasına adeta hayat veren baraj, 717 kişiye de ek istihdam olanağı yarattı. Milletimiz dünü de bugünü de gayet iyi hatırlıyor. O nedenle yolumuz açık, ufkumuz aydınlık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Mayıs zaferimize, milletimizin hayallerine, ülkemizin hedeflerine, Türkiye Yüzyılı'na saatler kaldı” dedi.

BAYRAKLI’DA İLÇE MİTİNGİ ALİAĞA’DA GECE MESAİSİ

İzmir’in bir ucu olan Bergama ardından da diğer ucu Ödemiş’teki çalışmalarını tamamladıktan sonra merkezdeki Bayraklı İlçesi’ne geçen Milletvekili Adayı Sürekli, burada düzenlenen ilçe mitingine katıldı. Daha sonra Aliağa İlçesi’ne geçen Sürekli, AK Parti’ye gönül veren Aliağalılar ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Gecenin ilerleyen saatlerinde bile AK Parti teşkilatlarının sahada olduğunu dile getiren Sürekli, büyük bir özveriyle gayret gösteren partililere teşekkür etti. Milletvekili Adayı Sürekli, dur durak bilmeden samimi bir şekilde yapılan bu çalışmaların İzmirlilerden de tam not aldığına dikkat çekerek, başarıyı bu eşsiz emeklerin getireceğini söyledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, SÜREKLİ, GECE, DE, GÜNDÜZ, DE, SAHADA,
Yorumlar
Haber Yazılımı