AK PARTİLİ SÜREKLİ: 'ZAFERE HAZIRIZ' google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
25 Nisan 2023 - Salı 12:32 Bu haber 671 kez okundu
 
AK PARTİLİ SÜREKLİ: 'ZAFERE HAZIRIZ'
AK Partili Sürekli, ‘’Zafere hazırız!’’
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ SÜREKLİ: 'ZAFERE HAZIRIZ'

 

AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, seçim bölgesindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Tarihi Karşıyaka Lisesi’nin yer tesliminin yapıldığı müjdesini veren Sürekli tüm gününü Karşıyaka için ayırdığı programlarına, Karşıyaka Sanayi Sitesi esnaflarıyla başladı. Esnaflarla birlikte kahvaltı yapan, talep ve önerilerini dinleyen Sürekli daha sonra Bostanlı Esnaf, Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her kesime yönelik önemli müjdeler verdiğini söyleyen AK Partili Sürekli, “Cumhurbaşkanımızın her konuşmasında, bir müjde yer alıyor. Milletimizin her kesimini ilgilendiren, vatandaşlarımızın refah düzeyini yükseltmeye yönelik müjdelerin sahadaki karşılığı da çok olumlu. Son olarak ticari araçlarını yenilemek isteyen esnaflarımıza ÖTV müjdesi geldi. Yerli ve milli otomobilimiz TOGG’u almak isteyen vatandaşlarımıza uygun koşullarda kredi imkanları sağlanması yönünde müjde verdi. Cumhurbaşkanımızı yakından takip eden esnaflarımız ve vatandaşlarımız aldıkları güzel haber için teşekkürlerini bizlere iletti. Sağ olsunlar, tek gayemiz ülkemizi daha ileri taşıyabilmek. Bunun için de gayretle çalışıyoruz” diye konuştu.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞINDAN İZMİR’E 12 MİLYAR 282 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Ziyaretlerine Karşıyaka Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ziyaretiyle devam eden Sürekli, ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından restorasyonu tamamlanan Tarihi Tren İstasyonu’ndaki Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu, yine burada kendilerine alan ayrılan Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi üyeleriyle buluştu. Tarihi mekanda ülkemiz için bedenlerini siper eden gazilerin yoğun ilgisiyle karşılanan Sürekli, “Tarihi Tren İstasyonu’nu Gençlik ve Spor Bakanlığımız restore ederek gençlerimizin hizmetine sundu. Bakanlığımız son 21 yılda sadece İzmir’e 12 milyar 282 milyon TL’lik yatırım ve destek sağladı. İşte bu eşsiz eser de o yatırımlardan birisi. Peki neler var o yatırımların arasında; 19 yurt, 40 spor tesisi, 13 gençlik merkezi ve niceleri. 2002’de 20 bin lisanslı sporcusu olan İzmir’in bugün lisanslı sporcu sayısı 250 bine ulaşmış durumda. Bu yatırımlar AK Parti hükümetleri ile aralıksız devam edecek” dedi.

KARŞIYAKA LİSESİ’NİN YER TESLİMİ YAPILDI

Daha sonra Karşıyaka Lisesi Proje alanında incelemelerde bulunan Sürekli, bir de müjde verdi. AK Partili Sürekli, “Mezunu olduğum Karşıyaka Lisesi’nin bugün itibari ile yer teslimi işlemleri tamamlandı. Proje alanında çalışmalara hemen başlanıyor. 440 günlük süre içerisinde yapımı tamamlanacak olan 32 derslikli okulumuz yeniden Karşıyakalı hemşehrilerimizin hizmetine alınacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Bahriye Üçok Mahallesi Muhtarlığı ziyaretinin ardından Cumhuriyet Mahallesindeki Seçim Koordinasyon Merkezinde kanaat önderiyle bir araya gelen Sürekli, ortak akılla hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM EDECEĞİZ

Programında hane ziyaretlerinde de bulunan Milletvekili Adayı Sürekli şunları dile getirdi, “Asil milletimiz doğrusunun AK Parti olduğunu biliyor, kararını vermiş durumda, sadece 14 Mayıs’ı bekliyor. O gün geldiğinde sandıklara koşacağız, milletimizin teveccühüyle Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde güçlü Türkiye yürüyüşünü sürdüreceğiz. Türkiye Yüzyılı için  ‘Doğru Adımlarla Yola Devam’ diyeceğiz. Tüm teşkilatlarımızla milletimizle 14 Mayıs zaferimize hazırız.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, SÜREKLİ:, 'ZAFERE, HAZIRIZ',
Yorumlar
Haber Yazılımı