ALTAY'IN YENİ PATRONUNDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
18 Ekim 2023 - Çarşamba 10:28 Bu haber 1236 kez okundu
 
ALTAY'IN YENİ PATRONUNDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR
Altay'ın yeni patronu basın ile buluştu
SPOR Haberi
ALTAY'IN YENİ PATRONUNDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Teknik Direktörümüz Djilali Bahloul Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’mizde, basın mensupları ile bir araya geldi

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz Djilali Bahloul, Takımı son 3 maçtır yakından takip ediyorum ve burada büyük bir potansiyel var. Bunu yakinen görüyor ve biliyorum. Bu yüzden buradayım” dedi.

Takımdaki oyuncu grubu ile yollarına devam edeceklerini dile getiren Teknik Direktörümüz Djilali Bahloul, takım içerisinde yetenekli ve genç oyuncuların olmasının kendileri için avantaj olduğunu söyledi.

"Bu oyuncularla devam edeceğiz. Ekibim ve oyuncularımızla iyi skorlar almak için çalışıyoruz. Çok yetenekli genç oyunculara sahibiz. Yaşlarına göre çok iyiler. Onlara en iyisini yaptırabilmek bana ve ekibime düşüyor. Maç maç devam edeceğiz. Takımın ligde kalmasını hedefliyoruz. İnişler çıkışlar olabilir ama hedefimiz değişmeyecek. Yol aldıkça oyun taktiğimizi belirleyeceğiz" diye konuştu.


“Özgüven eksikliği var”

Türk futbolunu daha önceden de takip ettiğini vurgulayan Teknik Direktörümüz Bahloul Djiali, “Türkiye’yi daha önceden de biliyordum. Futbolun burada geliştiğini ve iyi olduğunun farkındayım. Sözleşme sürecimde her şey çok doğal gelişti. Kısa bir zamanda takımın başına geldim. Takımı son 3 maçtır yakından takip ediyorum ve burada büyük bir potansiyel var. En çok dikkatimi çeken takımın özgüven eksiliği oldu. Bunun fiziksel ve psikolojik nedenleri olabilir. Potansiyelimiz var. Özgüven eksikliğini giderip en iyi takımı sahaya çıkarmak için buradayız" dedi Güven sorunu oyuncuların performansını sahaya olumsuz şekilde yansıtıyor. Bu durumu ortadan kaldırmak için buradayım” diye konuştu.

“Rakiplerimiz için zor olacak”

Ligde önümüzdeki periyotta zorlu bir fikstüre gireceklerinin hatırlatılması üzerine Teknik Direktörümüz Djilali Bahloul şöyle konuştu:

"Bizim için de zor maçlar olacak ama rakiplerimiz için daha zor olacak. Bundan hiç şüphe duymayın. Taraftarlarımıza ihtiyacımız var



 

“Hak eden formayı alacak”

Hak edene formayı vereceğini dile getiren Bahloul, "Benim için oyuncunun 42 ya da 16 yaşında olması önemli değil. En iyi kimse o oynayacak. Bizi mutlu edenler bizimle kalmaya devam edecek. Tecrübeli oyuncuların takımda olması tabii ki avantaj. Ligde son sıradayız ve sorunlarımız var. Öncelikle maç kazanamıyoruz, gol atamıyoruz. Daha iyi sonuçlar almayı hak ediyoruz. Bazı detaylar eksik, onlar üzerine çalışıyoruz. Takıma sürpriz dokunuşlarımız da olacak” dedi.
 

“Taraftarlarımıza ihtiyacımız var”

Taraftarların desteklerine ihtiyaçlarının olduklarını söyleyen Bahloul, "Durumun çok zor olduğunu biliyorum ancak bu süreçte taraftara ihtiyacımız var. İşleri tekrar yoluna sokmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Oyuncularım da ben de bunu istiyoruz. Taraftarlarımız takıma güvenlerini kaybetmesin. Sezon zor geçecek ama onlarla birlikte hedefimize ulaşacağız. Zor durumdan çıkmak için herkese ihtiyacımız olacak. Yeniden rotaya gireceğiz, bunu bizim gibi oyuncularımız da çok istiyor. Sezon sonuna kadar birliktelik istiyorum. Biraz zor geçecek ama onlarsız hedefimize ulaşamayız. Altay sevgi ve aşkı ile hepimiz kenetlenmeliyiz." diyerek sözlerini noktaladı.


 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ALTAY'IN, YENİ, PATRONUNDAN, ÖNEMLİ, AÇIKLAMALAR,
Yorumlar
Haber Yazılımı