BORNOVALI CİMNASTİKÇİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONU google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
13 Nisan 2023 - Perşembe 11:03 Bu haber 1247 kez okundu
 
BORNOVALI CİMNASTİKÇİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Bornovalı cimnastikçiler Türkiye Şampiyonu
SPOR Haberi
BORNOVALI CİMNASTİKÇİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarılarla Trampolin Cimnastik’te bir ekol olan Bornova Belediyespor, Samsun’da düzenlenen Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’ndan 2 kupa, 7 madalya ile döndü. Yeşil-Beyazlılar, Büyük Kadınlar Kategorisi’nde takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, tüm sporcuları ve emek veren antrenörleri kutlayarak, “Asıl amacımız öncelikle çocuklar, gençler ve kadınlar olmak üzere daha fazla Bornovalı’ya, daha iyi şartlarda spor yapma imkanı sunmak olsa da böylesi başarılar ayrı bir mutluluk veriyor” dedi.

6-9 Nisan tarihleri arasında Samsun’da gerçekleştiren Trampolin Cimnastik Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’na Küçük Kadınlar Kategorisi’nde Kübra Eğilmez, Zeynep Masal Şenol, İlayda Yıldırım, Zehra Alırsatar, Yıldız Kadınlar Kategorisi’nde İrem Eğilmez, Selen Can, Berrak Paryaz, Büyük Kadınlarda Sıla Karakuş ve Yaren Cesur olmak üzere 9 sporcu ile katılan Bornova Belediyesporlu cimnastikçiler büyük bir başarıya daha imza attı. Antrenörlüğünü Gülşah Başol, Aysun Yıldırım ve Seda Şahin’in yaptığı Yeşil-Beyazlılar, takım halinde Büyük Kadınlarda Türkiye birincisi, Küçük Kadınlarda Türkiye ikincisi, Yıldız Kadınlarda ise Türkiye dördüncüsü oldu. Türk cimnastiğine Dünya Kupası'nda ilk madalyayı kazandıran Sıla Karakuş da bireysel dalda birincilik kürsüsüne çıktı. Yine bireyselde Kübra Eğilmez dördüncü, Yaren Cesur beşinci sırada yer aldı.

Başkan İduğ: “Başarılar bizi de motive ediyor”

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, tüm sporcuları ve antrenörleri kutladı. Öncelikle çocuklar, gençler ve kadınlar olmak üzere daha fazla Bornovalı’ya, daha iyi şartlarda spor yapma imkanı sunmayı amaçladıklarını ifade eden İduğ, “Bu hedefle yeni spor tesisleri açıyor ve mevcut olanları yeniliyoruz. Elde edilen böylesi başarılar ise bize ayrı bir mutluluk veriyor. Çünkü yaptığımız yatırım ve çalışmaların karşılığını aldığımızı görüyoruz. Bu bizi Bornova’ya hizmet yolunda daha da motive ediyor” diye konuştu.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BORNOVALI, CİMNASTİKÇİLER, TÜRKİYE, ŞAMPİYONU,
Yorumlar
Haber Yazılımı