CHP'Lİ POLAT'TAN İZMİR'DE SEÇİM ÇALIŞMASI google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
28 Nisan 2023 - Cuma 12:47 Bu haber 635 kez okundu
 
CHP'Lİ POLAT'TAN İZMİR'DE SEÇİM ÇALIŞMASI
Polat seçmenlerle buluştu
SİYASET Haberi
CHP'Lİ POLAT'TAN İZMİR'DE SEÇİM ÇALIŞMASI

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili ve adayı Mahir Polat, İzmir 2. Bölgede seçim çalışmalarına devam ediyor. Kınık, Bergama, Foça, Bayraklı, Çiğli, Kemalpaşa, Karşıyaka, Bornova, Menemen, Bayındır, Ödemiş, Kiraz, Dikili ilçelerinde çalışma yapan Polat gelen tepkileri değerlendirdi.

BAY KEMAL GELECEK ÜLKE RAHAT BİR NEFES ALACAK

Polat “Milletvekili aday listelerinin açıklanmasının hemen ardından bölgede çalışmalarımıza başladık. Örgütümüzün ve vatandaşlarımızın değişim talepleri olduğunu zaten yaptığımız çalışmalardan biliyorduk. Esnafımız iş yapamamaktan şikayetçi ‘Bütün temennimiz değişim! Saat 12 oldu siftah yok. İnsanların cebinde çocuğuna ayakkabı alacak para yok.’ diyen ayakkabı tamircisi Ahmet amcadan, ‘Biz pazarcı esnafı olarak sizlere tam destek noktasındayız. Bir an önce iktidarın değişmesini ve emeğimizin hakkını alacağımız günleri bekliyoruz.’ diyen pazarcı Erdal, ‘Pazara çıktım hiçbir şey alamadan eve dönüyorum.’ diyen Döndü teyze. Toplumun tüm kesimleri mevcut iktidarın bir an önce değişmesi gerektiğini, aksi halde ekonomik olarak dar boğaza gireceğimizi söylüyor. Alım gücünün düşmesiyle kilo kilo alınan peynir, zeytin gramla alınır hale gelmiş. Çiftçiler ekip biçmede kullandıkları mazotu fahiş fiyatlarda alırken, yat sahiplerine verilen ucuz mazotu hazmedemediklerini söylüyorlar. ‘Ben tarlamı süremiyorum hak mı bu? Gelin iktidara kurtarın bizi!’ diyerek haklı isyanlarını dile getiriyorlar.” dedi. 

KUCAKLAŞMAYI VE KARDEŞLİĞİ SAĞLAYACAK OLAN MUHALEFETTİR

Seçim çalışmaları kapsamında STK ve dernekleri de ziyaret eden Polat “Ardahan Hanaklılar Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı derneklerin vergilerle ilgili çok zorluk yaşadığını söyledi. Dernek üyeleriyle yaptıkları sohbetlerde, iki poşet pazar alışverişine 400 TL verildiğini, zor durumda olduklarını ve bu düzenin değişmesi gerektiğini söylüyor. Ege Bölgesi Otobüs İşletmecileri Derneği Başkanı mazot, kasko ve araç sigorta masraflarının kendilerini ekonomik olarak oldukça zorladığını ve ayakta kalmaya çabaladıklarını söylüyor ve toplum olarak kucaklaşmanın ve kardeşliğin gerektiğini, bunu da iktidarın değil, muhalefetin başaracağına inandığını dile getiriyor. Yaşanan bütün sorunların farkındayız. Liyakatli kadrolarımız ve ayağı yere basan sağlam politikalarımız ile vatandaşların dertlerine derman olmaya geliyoruz. Bay Kemal verdiği tüm sözleri yerine getirecek ve ülke rahat bir nefes alacak.” dedi.

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP'Lİ, POLAT'TAN, İZMİR'DE, SEÇİM, ÇALIŞMASI,
Yorumlar
Haber Yazılımı