HAMZA DAĞ FABRİKA İŞÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
27 Şubat 2024 - Salı 15:01 Bu haber 443 kez okundu
 
HAMZA DAĞ FABRİKA İŞÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ
Hamza Dağ'dan tekstil işçilerine ziyaret
SİYASET Haberi
HAMZA DAĞ FABRİKA İŞÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Evlatlarımız başka şehirlerde gelecek aramayacak, bunu yaşamayacaklar.” dedi. 

Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında bugün Gaziemir’deki bazı giyim fabrikalarını ziyaret ederek, işçilerle bir araya geldi. Dağ’a, Cumhur İttifakı Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan ve AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yaşadı eşlik etti. 

Hamza Dağ, ilk olarak ihracatıyla  ülkemize katkı sağlayan Sır Giyim Fabrikası’nı ziyaret etti. Burada üretim tesisini gezen Dağ, işçilere selam vererek onların taleplerini dinledi. 

“EVLATLARIMIZ BAŞKA ŞEHİRLERDE GELECEK ARAMAYACAK”

Fabrikadan ayrılmadan önce bir konuşma gerçekleştiren Dağ, İzmirli gençlerin okuduktan sonra başka şehirlerde iş aradığına dikkati çekti. Bu çerçevede yaptıkları çalışmalara da değinen Dağ, “İzmir’in dünyada parlayan yıldız olabilmesi için gerekene baktım ve İzmir’in bilişim alanında, inovasyon anlamında, tekno kent alanında ilerleme potansiyelinin olduğunu gördüm. Bunun için Urla Yüksek Teknoloji Enstitüsü içerisinde tekno kent oluşturarak, inşallah buradaki evlatlarımız başka şehirlerde gelecek aramak durumunda olmayacaklar ve bunu yaşamayacaklar.” dedi. 

Dağ ve beraberindekiler daha sonra aynı sanayi bölgesindeki farklı bir giyim fabrikasını da ziyaret etti. Burada da üretim tesisini gezen Dağ, daha sonra işçilerle yemekhanede bir araya geldi. İşçiler ile bir süre sohbet edip, onların taleplerini dinleyen Dağ, onlarla yemek yedikten sonra alandan ayrıldı.

Kaynak: Hamza Dağ, “Evlatlarımız başka şehirlerde gelecek aramayacak, bunu yaşamayacaklar.” dedi. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: HAMZA, DAĞ, FABRİKA, İŞÇİLERİNİ, ZİYARET, ETTİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı