HAMZA DAĞ:“İZMİR’DE BİR TANE KÜTÜPHANE YOK” google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
24 Şubat 2024 - Cumartesi 08:58 Bu haber 521 kez okundu
 
HAMZA DAĞ:“İZMİR’DE BİR TANE KÜTÜPHANE YOK”
HAMZA DAĞ:“İZMİR’DE BİR TANE KÜTÜPHANE YOK”
SİYASET Haberi
HAMZA DAĞ:“İZMİR’DE BİR TANE KÜTÜPHANE YOK”

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Kemalpaşa ilçesinde katıldığı bir programda kreş müjdesi verdi.

Hamza Dağ, seçim çalışmalarına Kemalpaşa’da devam ediyor. Bu çerçevede bugün Erzurum Oltulular Derneği’ni ziyaret eden Dağ’a, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Cumhur İttifakı Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Galip Atar ve AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Metin Yaşar eşlik etti. 

“KREŞ BÜYÜK İHTİYAÇ, KREŞLER AÇACAĞIZ”

Kreşlerin çok büyük bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Dağ, “Her mahalleye belki yetişmez ama 3-4 mahallede bir kreşler açacağız. Mahallelere  İzMarketler yapacağız. Bu marketler ücretli olmayacak. İzmirim Kart’ı bu marketlerde kullanılabilir hale getireceğiz. O kartlara yüklediğimiz yardımlarla gidip o marketten istediği alışverişi yapacak.” ifadelerini kullandı. 

“İZMİR’DE BİR TANE KÜTÜPHANE YOK”

Tüm Türkiye’yi gezdiğini belirten Dağ, İzmir için çok üzüldüğü, “Niye yok” dediği konulardan birinin kütüphane olduğunu vurguladı. Dağ, “Fatih Belediyesi’nin yaptığı 20’ye yakın kütüphane var. Gençler sırada bekliyor, insanın oturup sabahtan akşama kadar sadece kitap okuyası geliyor. Ancak İzmir’de bir tane yok. Bizi kültürsüz görürler, bizi sıradan görürler ama en güzel kütüphaneler AK Parti belediyelerin olduğu yerdeki kütüphanelerdir. Ancak bir kez daha söylüyorum İzmir’de bir tane kütüphane yok.”

Hamza Dağ, konuşmasının sonunda en çılgın projesinin ise “Gönüllere girmek” olduğunu söyledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HAMZA, DAĞ:“İZMİR’DE, BİR, TANE, KÜTÜPHANE, YOK”,
Yorumlar
Haber Yazılımı