İZMİR'DE YAĞMUR İSYANI..KEMERALTI ESNAFI KIZGIN google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
24 Kasım 2022 - Perşembe 08:15 Bu haber 1259 kez okundu
 
İZMİR'DE YAĞMUR İSYANI..KEMERALTI ESNAFI KIZGIN
İzmir'in kent merkezi başta olmak üzere Konak, Bayraklı, Bornova ve Buca ilçelerinde etkili olan sağanak yağış, yine hayatı felç etti.
YAŞAM Haberi
İZMİR'DE YAĞMUR İSYANI..KEMERALTI ESNAFI KIZGIN

Kent genelinde dün sabah saatlerinden itibaren görülen sağanak yağış, hayatı felç etti. Göle dönen caddelerde trafik adeta durma noktasına gelirken, pek çok ev ve işyerini ise sular bastı. Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda da esnafın yağmurla imtihanı tüm gün boyunca devam etti.

İzmir'in kent merkezi başta olmak üzere Konak, Bayraklı, Bornova ve Buca ilçelerinde etkili olan sağanak yağış, yine hayatı felç etti. Bazı ev ve işyerlerini su basarken, cadde ve sokaklar göle döndü. İzmirliler ise tepki göstererek, her yağmur yağdığında aynı çileyi çektiklerini söyledi.

METEOROLOJİ UYARMIŞTI
Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nce İzmir için yapılan sağanak uyarısının ardından kentte yine bildik manzaralar oluştu. Sağanakla birlikte Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nı yine su bastı. 904 Sokak ve çevre sokaklar sular altında kalırken, esnaf yine ellerine fırça alıp işyerlerine su girmesine engel olmaya çalıştı.

CADDELER DOLDU TAŞTI
Konak'ta birçok işyerinin bulunduğu ve insan yoğunluğunun olduğu Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Pasaport, Gümrük, Eşrefpaşa Caddesi, Şehit Fethi Bey, Akdeniz Mahallesi gibi bölgelerde de cadde ve sokaklar su birikintileri ile doldu, yağış nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.

Bornova, Bayraklı ve Buca ilçesinde de benzer manzaralar oluştu. Buca Kozağaç Mahallesi'ndeki bir apartmanın otopark olarak kullanılan alanındaki istinat duvarı yağmur nedeni ile çöktü.

METİN BURMALI

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İZMİR'DE, YAĞMUR, İSYANI..KEMERALTI, ESNAFI, KIZGIN,
Yorumlar
Haber Yazılımı