KÖRFEZDEN BİSİKLET VE KOLTUK TAKIMI ÇIKTI google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
22 Haziran 2022 - Çarşamba 15:15 Bu haber 1260 kez okundu
 
KÖRFEZDEN BİSİKLET VE KOLTUK TAKIMI ÇIKTI
Temizleniliyor deniliyordu
SİYASET Haberi
KÖRFEZDEN BİSİKLET VE KOLTUK TAKIMI ÇIKTI

TEMİZLENİYOR DENİLEN KÖRFEZDEN BUNLAR ÇIKTI

 

Körfezden bisiklet çıktı

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile körfezdeki kirliliğe dikkat çekerek tepki gösterdi.

'Atıksız Körfez Dönüşen Gelecek' projesi kapsamında Pasaport İskelesi yakınlarında dalgıçlar, deniz kıyısından bir çok atık çıkardı. 

Kirliliğin sürdürülebilir bir durum olmadığını ifade eden ve konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kirliliğe tepki gösteren AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş: "İzmir’in kalbi Konak, bu kirlilikle kalp krizi geçirir. Bu kirlilik sürdürebilir bir durum değil. Dünyanın en güzel doğal miraslarından olan Konak’ımızı, böyle mi dünyaya pazarlayacaksınız? Cazibe merkezi olmanın yolu öncelikle temiz bir çevreyle mümkün. İzmir’e ilk gelen Konak’ı görür. Kruvaziyer turizminin bu denli revaçta olduğu bir süreçte, yerel yönetimleri sorumluluk almaya davet ediyorum. Konak’ı çok seven Konak’a kalbi gibi bakar! Sorumsuzca davranmaz, elini taşın altına koyar.  Denizlerimizde bisiklet bile çıkıyorsa sözün bittiği yerdeyiz. Lütfen çevreye biraz duyarlı olun. " ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KÖRFEZDEN, BİSİKLET, VE, KOLTUK, TAKIMI, ÇIKTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı