MENEMENSPOR'A GENÇ KAN. TÜBCEL İLE İMZALAR ATILDI google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
08 Şubat 2024 - Perşembe 10:43 Bu haber 1429 kez okundu
 
MENEMENSPOR'A GENÇ KAN. TÜBCEL İLE İMZALAR ATILDI
Menemenspor'a genç kan
SPOR Haberi
MENEMENSPOR'A GENÇ KAN. TÜBCEL İLE İMZALAR ATILDI

İzmir’de birçok kulübün dikkatini çeken Eyüpcan Tübcel Menemen FK Spor Kulübüne profesyonel imza attı.

İzmir’in Karabağlar ilçesinde 08.09.2005 tarihinde dünyaya gelen Eyüpcan Tübcel 2012 yılında İzmir Gençlik Spor İl Müdürlüğü Futbol takımında futbolla tanıştı.

Tübcel sırasıyla Gençlik Spor İl Müdürlüğü Okulları, Galatasaray Spor Okulları, Altınordu Spor Okulları, Menderes FK Torbalı FK ve son olarak Menemen FK Kulübüne geçen Tübcel futbolun yanı sıra kişiliği ve efendiliği ile dikkat çekerek bu sezon da Menemen FK da profesyonel sözleşme imzalayarak Futbolda geleceğin yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

2020 yılında futbol lisansı çıkartılan Tübcel, kendi yaş grubunun dışında üst gruplarda ne kadar çok kalecilik yaparsa o kadar çok tecrübesinin gelişeceğine inanarak genç yaşta kendini geliştirdi.

Menderes FK’nin kalesini koruyan Tübcel yaptığı kurtarışlarla gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekerek adından söz ettirtmişti oynanan müsabakada  Torbalı Spor Kulübü yetkililerinin dikkati çeken Tübcel Menderes spor kulübünün ardından Torbalı FK formasını giyerek başarılı bir sezon geçirdi.

Torbalı FK da başarılı olan genç yetenek Tübcel genç yaşta Menemen FK da profesyonelliğe ilk adımını attı.

HEDEFİ SÜPER LİG VE A MİLLİ TAKIM

Geride iz bırakmak istediğini kaydeden Eyüpcan Tübcel, ‘’Bana güvenen Menemen Spor kulübüne başta kulüp başkanımız Bilgin Tokul A Takımı hocamız Yılmaz Vural ve U19 hocamız onlara da güvenlerini boşa çıkarmayacağım şükranlarımızı sunuyorum. Hedefim Menemen Spora katkıda bulunmak ve takım arkadaşlarımla beraber Menemen Sporda hayallerimizi gerçekleştirmek bunun için var gücümle çalışacağım bana bugüne kadar emeği geçen bütün hocalarıma ve özellikle Berat Beyazıt hocama Beşiktaş’ın uzun yıllar başarıyla kalesini koruyan Milli Kalecisi Ramazan Kurşunlu hocamın emeği üzerimde tartışmasız derecede çoktur onlara buradan sizlerin aracılığı ile saygılarımı iletiyorum’’ dedi.

Geleceğini Süper Lig’de ve A Milli Takım’da görüyor. Birçok takımın kendisini takip etse de ilk hedefinin tecrübe kazanmak ve daha fazla maça çıkmak olduğunun altını çiziyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MENEMENSPOR'A, GENÇ, KAN., TÜBCEL, İLE, İMZALAR, ATILDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı