|
||
| TÜVTÜRK CİNAYETİNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ | ||
| Sürü halinde saldırdılar polisi öldürdüler | ||
| ASAYİŞ Haberi | ||
|
||
| |
||
Ankara'nın Yenimahalle İlçesi'nde aracını muayene için getiren 2 çocuk babası polis memuru Melih Okan'a saldırarak öldüren iki kişi tutuklanırken, TÜVTÜRK'te işlenen cinayet Türkiye'de büyük tepkiye neden oldu. Cinayet görüntülerinde polis memuru Melih Okan'a en az 10 kişinin saldırdığı kamera kayıtlarında görünürken olayda sadece 2 kişinin gözaltına alınıp tutuklanması tepkilere neden oldu. Özellikle sosyal medyada tepkiler çığı gibi büyürken, İçşlleri Bakanı Ali Yerlikaya vatandaşları sakinleştirmek ve bilgi vermek için art arda mesajlar yayınlıyor. Yerlikaya soruşturmanın devam ettiğine dikkat çekerken tepkiler dinmiyor.
BİNLERCE ŞİKAYET
Öte yandan cinayetin işlendiği TÜVTÜRK Yenimahalle İstasyonunu binlerce vatandaşın şikayet ettiği ancak şikayetler sonucunda söz konusu istasyonun denetlenmediği iddi ediliyor. İyi Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada vahşi cinayetin işlendiği Ankara Yenimahelle TÜVTÜRk İstasyonuna dikkat çekiyor. Çömez paylaşında
Bahse konu “araç muayene istasyonu” hakkında binlerce şikayet var ama kimsenin umurunda olmamış. 44 yaşında, 2 çocuk babası polis memuru Melih Okan Keskin, muayene için aracını bu istasyona götürüyor. Aracın “park lambasının yanmadığını” söyleyip kendisini geri gönderiyorlar. Dışarı çıkıp arabayı çalıştırdıktan sonra “park lambasının aslında yandığını” gören Okan Keskin, tekrar içeri gelerek “park lambam yanıyor” diyor. İçerideki görevli şahıslar “artık geçti, şu an yapacak bir şey yok” diyerek ertesi gün tekrar gelmesini söylüyorlar.
Bunun üzerine yetkili bir kişi ile görüşmek isteyen Okan Keskin’e öfkelenen kalabalık bir grup çalışan, önce bir araçla onun ayağını eziyor, sonra da darp etmeye başlıyor. Yardıma gelen vatandaşlar da polis memurunu kurtaramıyor. Hastaneye kaldırılan Okan Keskin bir süre yoğun bakımda kalıyor ve maalesef kurtarılamayarak hayata veda ediyor. Hastanede yaşam mücadelesi verirken mesai arkadaşı bir komiser ise “firar” verip kendisinden şikayetçi oluyor.
Kamera kayıtlarında 10’dan fazla saldırgan olmasına rağmen sadece iki kişi gözaltına alınıyor. Bu arada; Türkiye’de araç muayene ücreti İngiltere’nin iki katı, ödeme kredi kartı ile yapılırsa 300 TL daha fazla alınıyor. Muayene tarihi geçmişse, gecikme süresine göre de ek ücret alınıyor'dedi. Çömez olayın peşini bırakmayacağını ifade etti. |
||
|
||
| Etiketler: TÜVTÜRK, CİNAYETİNE, TEPKİLER, ÇIĞ, GİBİ, |
|
|
||
|






