AK PARTİLİ ÇANKIRI'DAN SOYER'E ZAMLI FATURA GÖNDERMESİ google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
26 Mayıs 2023 - Cuma 12:45 Bu haber 1052 kez okundu
 
AK PARTİLİ ÇANKIRI'DAN SOYER'E ZAMLI FATURA GÖNDERMESİ
“Unutmayın ki kırk çürük yumurta bir sağlam etmez”
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ ÇANKIRI'DAN SOYER'E ZAMLI FATURA GÖNDERMESİ

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2022 yılından beri her ay zam yapılan içme suyu fiyatlarına eklenen 3 kat zam oranına tepki gösterdi.  Çankırı; “Ölçütümüz gücümüzle neler yaptığımızdır. Ülkenin her karışında AK Parti’nin hizmet mührü vardır. Ancak İzmirliler Bay Bay Kemal ve yönetiminin bu hizmetsizliğini hakketmemektedir. Vatandaş artık faturayı CHP yönetimine kesmeli. Sayın Soyer’de üzerine bir bardak su içmeli.” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ikinci tur mesaisinde saha temaslarını Menderes ve Selçuk’ta sürdürdü.  Çankırı programının ilk durağında Menderes’te bulunan İTOB Organize Sanayi Bölgesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Temasları kapsamında doküman arşivleme alanında pazar lideri olan Kod-A, moda sektöründe 20 yılı aşkın tecrübeyle ulusal ve uluslararası markanın kreatif partneri olan Betobe Tekstil ve Wiser Tech İnovasyon ve Teknoloji Yatırımları Fabrikası’nı ziyaret ederek bilgi alan Çankırı, istikrarın sürmesi ve üretimin en üst seviyeye çıkması için herkesi sandığa davet etti.

ANAOKULU SEÇİMDEN SONRA HİZMETE AÇILIYOR

İTOB Organize Sanayi Bölgesi içinde kadın istihdamını ve çalışan anneleri desteklemek adına 2022 yılında yapımı tamamlanarak iki derslikten oluşan 35 öğrenci kapasiteli anaokulunun tefrişat eksikliği nedeniyle yaşanan bürokrasi trafiğindeki engelin kaldırıldığını açıklayan Çankırı, okulun seçimden sonra hizmet vereceğinin müjdesini verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A ‘YELKEN’ BENZETMESİ

Selçuk’ta gerçekleştirdiği hemşehri buluşmasında Türkiye’nin hem demokratik hem de bürokratik Cumhuriyete sahip olduğunu açıklayan Çankırı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan ‘diktatör’ benzetmesine; “diktatörler ikinci tura kalmaz” sözüyle karşılık verdi. 21 yıldır AK Parti hükümetleri ile yönetilen Türkiye’de kimsenin yaşam tarzına müdahale edilmediğinin altını çizen Çankırı İstanbul Üsküdar’da çarşaflı kadınların mekandan kovulmasına ilişkin değerlendirmede bulundu. Çankırı şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanımızın ülkede ‘şeriat hayali var onu gerçekleştirmek istiyor’ söyleminin peşinden kitle algısı oluşturmaya çalışılmaktadır. Bakın Antalya’ya, İstanbul’da İstiklal Caddesine. AK Partili yerel yönetimlerin geçmişte olduğu gibi şimdi de ülkenin hiç yerinde kimsenin yaşam tarzına müdahale edilmemiştir. Özgürlüğü yanlış kollarda arayan gafil karakterler bugün yan yana yüz yüze baktığı insanlara isyan ediyor ve kendi insanımızın, evladımızın geleceğini Batı’ya ipotek etmeye çalışıyorlar. İstanbul Üsküdar’da yaşanan tatsız olay bunun örneğidir. Çarşaflı hanım kardeşlerimiz oturdukları mekanda çocuklarıyla birlikte mekan sahibi tarafından kovuldu. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Unutmayın ki kırk çürük yumurta bir sağlam yumurta etmez. Şer güçler Türkiye’yi şer döngüsünün son halkası yapmak istemişlerdir ancak Türkiye’de öyle bir Erdoğan yelkeni var ki ne içerde ne de dışarda esen ters rüzgar bu hızı kesebilir. Kimsenin de buna gücü yetmez.” dedi.

“BAY BAY KEMAL VE ARKADAŞLARININ BECERİKSİZ YÖNETİMİ”

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (İZSU) 2022 yılında zam oranlarını Üretici Fiyat Endeksi’ye (ÜFE) göre belirleme kararını sistematik olarak zam kararı olarak nitelendiren Çankırı, Türkiye’nin en pahalı içme suyu kullanma rekoruna yine İzmirlilerin sahip olduğunu aktararak, yapılan son 3 katlık zam oranına sert çıktı. Çankırı şunları söyledi. “İzmir’de 2021 Aralık ayında 6.41 TL olan suyun metreküp fiyatına Mayıs ayı itibariyle yüzde 0.44 oranında zam yapıldı. Yüzde 0.44’lük artışla İzmir’de içme suyunun ilk kademe metreküp fiyatı 19.79 TL olarak 2022’den beri 3 katından fazla artmış oldu. Aynı tarife İstanbul’da 14.61 TL olarak uygulanırken, Ankara’da ise 15.75 TL olarak faturalandırılıyor. İzmir ise 19.79 TL’lik içme suyu fiyatıyla Türkiye’de resmen zirvede. Vatandaş artık faturayı CHP yönetimine kesmeli. Sayın Soyer’de üzerine bir bardak su içmeli. Ölçütümüz gücümüzle neler yaptığımızdır. Ülkenin her karışında AK Parti’nin hizmet mührü vardır. Ancak İzmirliler Bay Bay Kemal ve yönetiminin bu hizmetsizliğini hakketmemektedir.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, ÇANKIRI'DAN, SOYER'E, ZAMLI, FATURA, GÖNDERMESİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı