AK PARTİLİ ÇANKIRI: KONAKLILAR İKİNCİ SINIF VATANDAŞ OLMAYACAKLAR' google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
12 Şubat 2024 - Pazartesi 15:44 Bu haber 413 kez okundu
 
AK PARTİLİ ÇANKIRI: KONAKLILAR İKİNCİ SINIF VATANDAŞ OLMAYACAKLAR'
AK Parti’nin Konak Adayı Çankırı AK Belediyeleri örnek gösterdi
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ ÇANKIRI: KONAKLILAR İKİNCİ SINIF VATANDAŞ OLMAYACAKLAR'

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, partisinin yerel yönetimlerde markalaştığını belirterek, “Konak’ta seçmenin oyunu alana kadar ‘yurttaş’ seçimden sonra  ise ‘ikinci sınıf vatandaş’ zihniyeti son bulacak.  AK belediyecilikle göz hizasında omuz omuza herkese eşit hizmet edilecek.” dedi.

 

“Sağlıkta parmakla gösteriliyoruz”

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, sahadaki mesaisine hız kesmeden devam ediyor. Çankırı,  AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ ile birlikte sabah saatlerinde Demokratik Sağlık Sendikası yönetim kurulu ve üyeleriyle bir araya geldi.  Türkiye’nin sağlıkta dönüşüm mazisinin çok eski olmadığını hatırlatan Çankırı,  son 20 yılda iğneden ipliğe gerçekleştirilen reformlarla ve şehir hastaneleriyle Türkiye’nin artık  parmakla gösterildiğine dikkat çekti.

 

Esnaf turunda doğum günü ve baby shower sürprizi

Çankırı ardından Güzelyalı ve Karataş sahilinde bulunan esnafları ziyaret etti. Göztepe’de gerçekleştirdiği esnaf ziyareti ise renkli görüntülere sahne oldu. Girdiği bir kafede ‘Türkiyem’ şarkısı ile karşılanan Belediye Başkan Adayı Çankırı burada 8 aylık hamile Melisa Eşiyok’un erkek bebeği için düzenlediği baby shower partisine katıldı. Genç anne adayını tebrik eden Çankırı’ya ilginin yoğun olduğu görüldü. Bir başka kafede ise 11 yaşındaki Egemen Köksal’ın doğum günü partisinde küçük çocuğa Göztepe atkısı hediye etti.

 

Seçimden önce ‘yurttaş’ seçimden sonra ‘ikinci sınıf vatandaş’

Murat Mahallesi’nde mahalle sakinleri ile yapılan toplantıda ise ilçenin gelişim vurgusu yapıldı. Toplantıya Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş ile Çankırı’nın 22. Dönem Mardin Bağımsız Milletvekili olan babası Süleyman Bölünmez de eşlik etti. Hizmetin planlama, koordinasyon ve iş birliği sunumuyla yapılması gerektiğini bu konuda da AK Partili Belediye Başkanlarının bulundukları illerde hizmette yarış halinde olduğunu açıkladı. Modern toplumlarda kamu hizmetlerinin kamu yararı düşüncesi içinde yapılması gerektiğini hatırlatan Çankırı yaptığı konuşmada, muhalefetin bu konuda hafıza kaybı yaşadığını ifade ederek; “Kendilerini güçlü ve kale gibi gören partilerin iş icraata gelince hizmet karşısında hafıza kaybı yaşadıklarını görmekteyiz. Saha temaslarımız süresince Konak’ta etkin, verimli ve vatandaş beklentilerini karşılayan hiçbir yatırıma rastlayamadık. Konak’ta seçmenin oyunu alana kadar ‘yurttaş’ seçimden sonra ise ‘ikinci sınıf vatandaş’ zihniyeti son bulacak. AK belediyecilikle göz hizasında omuz omuza herkese eşit hizmet edilecek. Çünkü belediyecilik sahil şeritlerinde düzenleme ile kaldırım taşı yenilemekle ya da seçime bir hafta kala asfalt dökmekle olmuyor. 1 Nisan’da Konak’a deyim yerindeyse gelişimin ne olduğunu yaşayarak görecek.” dedi.

 

Ortak bağlılık vurgusu

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı son olarak Urfa Siverekliler Derneği tarafından düzenlenen sıra gecesine katıldı.  Anadolu Birliği Federasyonu Onursal Başkanı Koç Ali Al ile partililerin de hazır bulunduğu gecede Çankırı meşaleler ve davul zurna eşliğinde karşılandı. Konak’ta 15 bine yakın Şanlıurfalı vatandaşın ikamet ettiğini dile getiren Çankırı, Şanlıurfa’nın ortak bağlılıklardaki önemine vurgu yaptı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, ÇANKIRI:, KONAKLILAR, İKİNCİ, SINIF, VATANDAŞ, OLMAYACAKLAR',
Yorumlar
Haber Yazılımı