CHP'Lİ YILDIZ: ' ADAYLIĞIMA ŞAŞI BAKANLARA CEVABIMIZ BELLİ' google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
10 Şubat 2024 - Cumartesi 15:02 Bu haber 465 kez okundu
 
CHP'Lİ YILDIZ: ' ADAYLIĞIMA ŞAŞI BAKANLARA CEVABIMIZ BELLİ'
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Yıldız: 'Adaylığıma şaşı bakanlara cevabımız belli'
SİYASET Haberi
CHP'Lİ YILDIZ: ' ADAYLIĞIMA ŞAŞI BAKANLARA CEVABIMIZ BELLİ'

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız; mahalle buluşmalarına Küçük Çiğli’den başladı. Doğup büyüdüğü mahallede binlerce insanın miting havasında karşıladığı Yıldız, duygu dolu anlar yaşarken; kendisini kucaklayan büyük kalabalığa seslenerek önemli mesajlar verdi. Yıldız; “ Bana, çocukluğumun geçtiği yerde, Ahmet Bakkal’ın önünde sizlere buradan seslenme şansı verdiniz. İçinizden biri olarak beni buraya taşıdınız. Söz veriyorum, asla değişmeyeceğim. Bu mahalleye şaşı bakanlara 31 Mart’ta yanıtını vereceksiniz biliyorum.” diye konuştu.

 

Her zaman onur duydum

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı olarak dosyasını Seçim Kurulu’na teslim ettiği günün akşamı ilk halk buluşmasını doğduğu mahallede gerçekleştiren Onur Emrah Yıldız; davul zurnalarla, halaylarla karşılandı. Yıldız, coşkulu kalabalığa seslenirken duygulu anlar yaşandı. Yıldız, zaman zaman izdiham yaşayan büyük kalabalığa şu sözlerle seslendi; “ Ben bu mahalleyi çok sevdim, hep sevdim. 96 yılına kadar buradaydım. Ama; gittikten sonra hiç ayrılmadım. Çocukluk arkadaşlarım burada, ilk oyuncağımla burada oynadım. İlk dayak yediğim, ilk meyve çaldığım, ilk arabasını alıp kaçtığımız ağabeylerimin olduğu yer burası. Ben sizinle beraber büyüdüm ve hiç değişmedim. Söz veriyorum hiç ama hiç değişmeyeceğim de. Her zaman bu mahallenin bir parçası olmaktan, bu mahallenin bir yarısı olmaktan onur duydum, onur duyacağım.”

 

Şaşı bakanlara cevabımız belli

Sözlerine başlamadan önce, Küçük Çiğli Mahalle’sinin kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür eden Onur Emrah Yıldız; yapacağı futbol sahasına, çocukluk yıllarında top koşturduğu Mavi şimşekler Spor Kulübü’nde antrenörü olan Kel Yaşar’ın adını vereceğini söyledi. Yıldız, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “ Bizim mahallemiz duygusaldır. Bu mahalleye bugüne kadar şaşı bakanlar; bu mahallenin evladı varken oy istemeye gelebilir mi? Eyvallah, gelemezler tabi. Bu mahallenin dokusunu bilmeyenlere, anlamayanlara, 31 Mart’ta Onur Emrah Yıldız’ın mahallesinden gerekli yanıtı verecek miyiz? Vereceğiz. Beni evinizden biri, bir kardeşiniz evladınız olarak kabul ettiğinizi biliyorum. Ama şimdi bu yetmez. Küçük Çiğli’den başladığımız bu hikayeyi, Çiğli’nin 26 mahallesine ezberletmemiz lazım. Bizim hikayemizi 26 mahalleyle yazacağız. Kendimi size emanet ediyorum. Şimdi Küçük Çiğli’ye yakışanı yapma zamanı.”

 

CHP Adayı Onur Emrah Yıldız’ın sözleri sık sık sloganlarla kesilirken; kalabalığı ilgisi zaman zaman izdihama neden oldu. Yıldız, daha sonra büyük halkalar oluşturan hemşerileriyle birlikte halay çekti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP'Lİ, YILDIZ:, ', ADAYLIĞIMA, ŞAŞI, BAKANLARA, CEVABIMIZ, BELLİ',
Yorumlar
Haber Yazılımı