AK PARTİLİ GÖKÇEKAYA ÇİĞLİLİ KADINLARA SÖZ VERDİ google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
19 Şubat 2024 - Pazartesi 10:46 Bu haber 399 kez okundu
 
AK PARTİLİ GÖKÇEKAYA ÇİĞLİLİ KADINLARA SÖZ VERDİ
AK Partili Gökçekaya Çiğli'de kadınlarla buluştu
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ GÖKÇEKAYA ÇİĞLİLİ KADINLARA SÖZ VERDİ

Cumhur İttifakı’nı AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, Başkan seçildiği takdirde, hemşehrilerine 'Gerçek Belediyecilik' nasıl olur, bunu ispat edeceklerini belirterek, “Söz veriyorum, ilçemizi hizmet Belediyeciliği ile şahlandıracağız. Kadınlarımız da bundan gereken payı alacak. Onların hayatını da kolaylaştıracağız.” dedi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya, esnaf sanatkar ve mahalle ziyaretlerinde hemşehrileriyle bir araya gelerek, hem onların sorunlarını dinliyor, hem de çözüm yolları konusunda fikir üretiyor.


Kadınların fikirlerini aldı


Akşamları, hane halkının izni ile ev ziyaretleri yapan ve projelerini anlatan Murat Gökçekaya, hafta sonu programında Aydınlıkevler Mahallesi’nde kadınlarla bir araya gelerek, mahalle sorunlarını dinledi, kadınlarla ilgili görüş, düşünce ve hedeflerini dile getirdi.
Gökçekaya, görüşmelerle ilgili olarak şunları söyledi: “Çok kıymetli mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek, mahallemizin sorun ve talepleri hususunda istişareler gerçekleştirdik. Ben kadın-erkek eşitliğine inanıyorum. Kadınlarımız anne, eş ve kardeş olduğu gibi, işyeri arkadaşlığı da yapıyoruz. Bu bakımdan evde, sokakta ve işyerinde onların sorunları bizim sorunlarımız. Hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Teveccüh ve desteklerinden dolayı hemşehrilerime ayrıca teşekkür ediyor, söz veriyorum. Biz gerçek Belediyeciliğe inanıyor ve uyguluyoruz. Seçildiğimizde bu güzel ilçemizi gerçek belediyecilik olan hizmet odaklı belediyecilik ile şahlandıracağız. Kadın-erkek tüm hemşehrilerimiz de bundan gereken payı alacak.”


Ata sanayi sitesinde tur


Ata Sanayi Sitesini ziyaret eden Gökçekaya, oto tamircilerine “Hayırlı işler." diledi. Kendini tanıtarak, Çiğli’ye Belediye Başkan adayı olduğunu söyleyen ve destek isteyen Murat Gökçekaya, “Sizlerin sorunlarınızı dinliyor ve geldiğimde çözüm yolları konusuna odaklanıyorum. Ben de bir esnafım ve esnaflarımızın dilinden anlarım. Başkan olursam kapım sizlere her zaman açık olacak. Zaman zaman da sizleri tıpkı bugün olduğu gibi ziyaret etmeyi ihmal etmeyeceğim.” dedi.

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, GÖKÇEKAYA, ÇİĞLİLİ, KADINLARA, SÖZ, VERDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı