AK PARTİLİ İNAN: 'ÇEŞME'DE OY KULLANAMAYACAK ADAYA OY VERMEYİN' google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
05 Mart 2024 - Salı 15:23 Bu haber 547 kez okundu
 
AK PARTİLİ İNAN: 'ÇEŞME'DE OY KULLANAMAYACAK ADAYA OY VERMEYİN'
AK Partili İnan: 'Kendilerine dahi oy kullanamayacak bu ithal adaylara siz de oy vermeyin'.
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ İNAN: 'ÇEŞME'DE OY KULLANAMAYACAK ADAYA OY VERMEYİN'

İzmir’de seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Çeşme’deydi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çeşme’de düzenlenen toplantısına katılarak katılımlara seslendi.

 

Cumhur İttifakı olarak seçimlerde zafer elde edeceklerini söyleyen İnan; “14 Mayıs için hepinize teşekkür ediyorum. Sizler oylarınızla, gayretlerinizle bizi yüce meclisimize yolladınız. Bizler Cumhur İttifakı olarak buradayız, çok güçlüyüz. 14 Mayıs’ta büyük bir zafer elde ettik. Şimdi ise zaferi taçlandırmamız gereken bir süreçteyiz. Yolumuza hep birlikte devam edeceğiz” dedi.

 

Belediyecilik’in AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın işi olduğunu belirten İnan; “Belediyecilik hiçbir zaman bunların işi olmadı. Hiçbir zaman CHP’nin işi olmadı. Belediyecilik MHP’nin işi. Belediyecilik AK Parti’nin işi. Belediyecilik Çeşme’de Esat Tanık’ın işi, Büyükşehir’de Hamza Dağ’ın işi. Önümüzdeki 5 sene içerisinde Çeşme’ye nasıl hizmetlerin geldiğine sizler tanık olacaksınız.” İfadelerini kullandı.

 

CHP’nin ithal adaylarının kendilerine dahi oy veremeyeceklerini eleştiren İnan; “CHP’nin çoğu adayının kendilerine oy kullanamayacağını biliyoruz. Bunlardan bir tanesi de Çeşme. Çeşme’yi tanımayan, bilmeyen birisini bu milletin gözünün içine baka baka Çeşme’den aday gösterdiler. İthal aday çıkarttılar. Kendilerine oy dahi kullanamayacak bu ithal adaylara siz de oy vermeyin. Buradan aday gösterilen Hanımefendi, Urla’dan rüyalara girdi, Urla’da düzen kuramayınca Çeşme’den ithal aday yapıldı. Çeşme’nin sokaklarını bilir mi dersiniz, hiç sanmam. Çeşme’nin muhtarlarını tanır mı derseniz, hiç sanmam. Bu nedenle Urla’dan aday olmak isteyip Çeşme’den adaylığı kapanlara Çeşmelilerimizin bir ders vermesi lazım.” dedi.

 

Çeşme’yi tanımayanlardan Çeşme’ye aday olmayacağının üstünü çizen İnan; “CHP’li yöneticiler Çeşme’ye İstanbul’dan bakıyorlar. Ankara’dan bakıyorlar. Onlar için, Çeşme’de konforlarının devam etmesi için onlara bir kukla lazımdı. O kuklayı da geldiler buradan aday yaptılar. Çeşme’ye 2 ay tatile gelip kalan 10 ayda Çeşme’den bî haber olanlardan belediye başkanı olmaz.” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Çeşme’de düzenlenen toplantısında, MHP İl Başkanı Veysel Şahin, Cumhur İttifakı’nın Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık konuşmalarını gerçekleştirdiler.

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, İNAN:, 'ÇEŞME'DE, OY, KULLANAMAYACAK, ADAYA, OY, VERMEYİN',
Yorumlar
Haber Yazılımı