AK PARTİLİ SAYGILI'DAN CHP'Lİ ASLANOĞLU'NA 'MİTİNG' CEVABI google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
11 Mart 2024 - Pazartesi 21:15 Bu haber 500 kez okundu
 
AK PARTİLİ SAYGILI'DAN CHP'Lİ ASLANOĞLU'NA 'MİTİNG' CEVABI
AK Partili Bilal Saygılı'dan CHP'li Şenol Aslanoğlu'na 'miting' cevabı
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ SAYGILI'DAN CHP'Lİ ASLANOĞLU'NA 'MİTİNG' CEVABI

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, CHP’li mevkidaşı Şenol Aslanoğlu’nun miting ve hizmet yorumuna, ‘’Gözle görünen ne varsa; Cumhurbaşkanımızın imzası, AK Parti’nin çabası var. Bu şehir için taş üstüne taş koymadılar. Meydanları biz doldururuz iddiaları varsa da; buyursunlar…’’ dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; ‘’Gözle görünen ne varsa; Cumhurbaşkanımızın imzası, AK Parti’nin çabası var… Sayın Cumhurbaşkanımızın her İzmir mitinginde olduğu gibi; yine karalama kampanyası başlatanlara, bundan medet umanlara elbette iki çift sözümüz olacak. Eğer, merkezi idare hiç yatırım yapmasaydı; CHP’nin elinde çoktan heba olup gitmişti İzmir. Ulaşımdan, deprem dönüşümüne; tarım desteklerinden eğitim ve sağlığa; İzmir verdiğinin karşılığını aldı, alıyor. İZBAN diyorlar; hükümet olmasaydı hayata geçebilir miydi? Yaptık dedikleri ne varsa; altında Cumhurbaşkanımızın imzası, AK Parti’nin çabası ve desteği var. Peki İzmir; CHP’ye 25 yıldır verdiği oyun karşılığını aldı mı? Kanalizasyon yağmur suyu hattını ayrıştırdılar mı? Kokuyu giderdiler mi? Çöp sorununu, imar sorunlarını çözebildiler mi? Kentsel dönüşümde tay tay bile duramadılar, bırakın yürümeyi. Karşıyaka Stadı’nı biz yapalım dedik, aslan kesildiler, biz yaparız dediler; sonra pişman olup mazeret üretmeye başladılar. Opera Binası zaten başlı başına vaka! Daha açtıkları çukurları kapatmaktan aciz bir belediyeciliğin nesini savunuyorlar anlamak mümkün değil. Daha seçilmeden kendisini başkan ilan eden zihniyet! Kendisini; “Halef selef başkanlarız” diyerek, sandık kurulmadan o koltuğa oturmuş zanneden CHP Büyükşehir Adayının hayalet projelerini saymıyoruz bile. Geçmişteki tüm seçimler için iki ellerini açıp İzmirlilere dua etsinler; ama ellerini de vicdanlarına koysunlar. Çünkü veballeri büyük. Çünkü; bu şehir için taş üstüne taş koymadılar.

Meydanları biz doldururuz iddiaları varsa da; buyursunlar… Genel Başkanları iki gün boyunca İzmir’de boy gösterecek. Yine hükümetin büyük bir maharet ve hızla yaptığı deprem konutlarının bulunduğu yerde, kim bilir hangi ajitasyonu yapacaklar. Madem kendilerini haklı buluyorlar, o zaman Örnekköy’de altında kaldıkları deprem kooperatiflerinin ya da enkaza çevirdikleri opera binasının önünde miting yapsınlar. Daha da iddialılarsa, ‘Gündoğdu Meydanı’ orada duruyor, yarın meydana çıkabilirler. Kör balta, kabahati sapına yüklermiş. CHP’nin yaptığı bu. İzmir’in artık dayanacak gücü kalmadığını hepimiz biliyoruz; onlar da biliyor. Bu şehrin; 5 yıl daha kaybedecek zamanı yok. İzmir’i ayağa kaldıracak olan tek adres de, AK Parti Belediyeciliği…

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, SAYGILI'DAN, CHP'Lİ, ASLANOĞLU'NA, 'MİTİNG', CEVABI,
Yorumlar
Haber Yazılımı