HAMZA DAĞ İZMİRLİ KADINLARA SESLENDİ google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
10 Şubat 2024 - Cumartesi 14:27 Bu haber 284 kez okundu
 
HAMZA DAĞ İZMİRLİ KADINLARA SESLENDİ
Hamza Dağ İzmirli kadınlara seslendi
SİYASET Haberi
HAMZA DAĞ İZMİRLİ KADINLARA SESLENDİ

Seçim çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, güne Konak’ta başladı. 


Dağ, kadın Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Programa, Cumhur İttifakı Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Yıldız Büyükdağ, İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Emel Dalkıran ve AK Parti Konak İlçe Başkanı Said Başdaş da katıldı. 


Güçlü şehirlerin anahtarının güçlü kadından geçiyor


Burada bir konuşma gerçekleştiren Hamza Dağ, İzmir’i ayağa kaldırma yolunda, kadınların iş gücüne katılımına, istihdam edilmesine çok önem verdiklerini vurguladı. Dağ, “Kadınların fırsat ve kaynaklara erişimlerinin kolay olması amacıyla girişimci, kendi işini kurmak isteyen kadınlarımız için çeşitli kapsayıcı proje uygulamaları hazırladık. Güçlü şehirlerin anahtarının güçlü kadından geçtiği bilinçle hem kadınlar hem de aileler için 13 Şubat’ta açıklayacağımız İzmir Beyannamemizde çok önemli başlıklar bulunmakta. Bu şehrin makus talihini kadınlarımızla değiştireceğiz. Biz İzmir’de sırtımızı dağ gibi sizlere dayadık. Şunu çok iyi biliyoruz ki; annelerimiz, kadınlarımız bizim ardımızda oldu mu bizim aşamayacağımız engel, başaramayacağımız iş yoktur.” ifadelerini kullandı. 


“Yolları, anneler evlatlarına daha çabuk kavuşsun diye yapacağız” 

Dağ, kendilerine gönül veren, güvenen annelerin, hayallerinin yeşerdiğini belirterek, “Bizler 1 Nisan sabahından itibaren İzmir için işe koyulduğumuz andan itibaren yaptığımız yolları, düzene soktuğumuz raylı hatları, kadınlarımız daha da güçlensin, işine okuluna daha rahat gidebilsin, anneler evlatlarına, evlatlar annelerine daha rahat daha çabuk kavuşsun diye yapacağız.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: HAMZA, DAĞ, İZMİRLİ, KADINLARA, SESLENDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı