ÇOCUKLAR VE KADINLAR ARTIK DAHA GÜVENDE google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
03 Haziran 2022 - Cuma 18:32 Bu haber 2107 kez okundu
 
ÇOCUKLAR VE KADINLAR ARTIK DAHA GÜVENDE
İçişleri Bakanlığı destekliyor
SPOR Haberi
ÇOCUKLAR VE KADINLAR ARTIK DAHA GÜVENDE

İçişleri Bakanlığı Destekli Yakın Savunma Ve Çaydırıcı Savunma Teknikleri İle Kadınlar Ve Çocuklar Artık Daha Güvenli Olacak…

Çeyrek asırdan fazla bir süredir, İzmir’de Faaliyet gösteren ve İzmir’in en köklü savunma sanatları merkezlerinin biri olan Çağrı spor kulübü derneği, 25 Nisan 2022 Tarihinde İzmir sivil toplumla ilişkiler Müdürlüğü ile imzaladığı protokol ile örnek bir çalışmaya daha imza attı.

İzmir valiliğinde Gerçekleşen protokol imza Törenine İzmir Vali yardımcısı İsmail Çorumluoğlu, Sivil Toplumla ilişkiler İzmir il müdürü Turgay ESEN ve Proje Kurs Hocası Milli Antrenör ve Hakem Ahmet BEREKET katıldı. Konu ile ilgili bilgi aldığımız Çağrı Spor kulübü derneği Kulüp başkanı Milli Hakem, Milli Antrenör Ahmet BEREKET yaptığı açıklamada “ Kuruluş amacı Türk sporuna ve Türk toplumuna hizmet merkezli olan spor kulübü derneğimizde, bundan önce yapmış olduğumuz ve devam eden OTİZM’ li çocuklarımıza yönelik olan ÜCRETSİZ  faaliyetlerimiz, Şehit ve Gazilerimizin yakınlarına yönelik yürüttüğümüz ÜCRETSİZ  faaliyetler ve  pek çok kamu yararına çalışmamıza ilave olarak, “ YAKIN SAVUNMA VE CAYDIRICISAVUNMA TEKNİKLERİ ARACILIĞI İLE KADINLARA VE ÇOCUKLARA YÖNELİK ŞİDDETİN ÖNLENMESİ” isimli projemizin 2 aşaması bugün atılan imzalar ile resmiyet kazandı. İlkini gecen sene gerçekleştirdiğimiz projemizde özellikle Emniyet Müdürlüğü Aile içi şiddeti önleme biriminden kursumuza yönlendirilen pek çoğu şiddet mağduru Kadınlarımıza ilave olarak genç kızlarımız ve şiddet mağduru olmasa da kendini savunma ile ilgili böylesine devlet destekli bir kursa katılmak isteyen bayanlarımızdan karma bir kursiyer gurubuyla bir yıl süreyle devam eden dersler yapmıştık. Yapılan çalışmalar ulusal basında da geniş yer bulmuş ve kursun tekrarı için bize de ciddi bir veri olmuştu. Bu senede aynı kursun 2 aşaması için hazırladığımız projemiz, önce İzmir Sivil toplumla ilişkiler müdürlüğünden, arından İzmir Valiliğimiz ’den ve akabinde de İçişleri Bakanlığımızdan onay alarak 25 Kasım 2022 tarihinde Projemizin İmzalarını atmıştık. İzmir Valiliğinde gerçekleştirdiğimiziz töreniyle yürürlüğe girmiş oldu. Kısmet olursa 09.05.2022 tarihi itibariyle de deresimiz başlamış olacak ve bir yıl boyunca ÜCRETSİZ olarak devam edecek. Projenin yapılacağı yer olarak Çağrı Spor kulübü derneğimiz belirlendi. Ümit ediyoruz ki bu proje ile “KADINLARA VE ÇOCUKLARA YÖNELİK ŞİDDETİN ÖNLENMESİ” noktasında bir nebzede olsa katkımız olur. Bu vesileyle Projemiz gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen İzmir Sivil Toplumla İlişkiler İl müdürümüz Turgay ESEN, İzmir Vali Yardımcımız İsmail Çorumluoğlu, İzmir Valimiz Yavuz Selim KOŞGER v e İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU ’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla ilişkiler genel müdürlüğü destekleri ile İzmir sivil Toplumla ilişkiler il müdürlüğü kontrolünde Çağrı spor Kulübü derneğinde yapılacak olan Ücretsiz faaliyetlere katılmak isteyen Bayan Kursiyerler aşağıda belirtilen iletişim adreslerine adreslerine  E-mail ve telefona ön kayıt için müracaat edebilecekler.
Kaynak: Editör:
Etiketler: ÇOCUKLAR, VE, KADINLAR, ARTIK, DAHA, GÜVENDE,
Yorumlar
Haber Yazılımı