KARŞIYAKA'YA ÇİVİ ÇAKILMADI..KARŞIYAKA ÇİFTLİĞİNİZ DEĞİL google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
03 Haziran 2022 - Cuma 13:49 Bu haber 1675 kez okundu
 
KARŞIYAKA'YA ÇİVİ ÇAKILMADI..KARŞIYAKA ÇİFTLİĞİNİZ DEĞİL
Keseli'den Tugay'a sert sözler
SİYASET Haberi
KARŞIYAKA'YA ÇİVİ ÇAKILMADI..KARŞIYAKA ÇİFTLİĞİNİZ DEĞİL

AK Partili Keseli: Tugay iş bilmezlik ve işgüzarlık arasında kaldı! Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın bozuk yolları kabul etmeyişine tepki gösteren AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, "Cemil Tugay'ın görmediği çukurları Karşıyakalılar bilfiil yaşıyor. Bu denli inkar, artık ayıptır. Cevap değil iş üretin. Karşıyaka sizin çiftliğiniz değil. " dedi. 


AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli, yolların bozuk olduğu eleştirisine, "Yapay suçlama" yanıtını veren Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'a tepki gösterdi. Keseli, "Tugay Karşıyaka'da değil, harikalar diyarında yaşıyor. Karşıyaka halkı kendisini yaptıklarıyla değil yapmadıklarıyla hatırlayacak. İş bilmezlik ve işgüzarlık arasında gidip geliyorlar. Hizmetsizliği Karşıyaka'nın alnına kader diye yapıştırmalarına izin vermeyeceğiz." dedi. K Partili Keseli, "Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bozuk yol eleştirimize karşı yine 'Biz suçsuzuz' yanıtını vermiş. Şaşırdık mı? Hayır. Gerçi asıl suçluyu aradığımızda ceket koysak kazanırız mantığıyla İzmir'e liyakata göre değil parti içi dengeler göre  belediye başkanı seçen CHP'yi görmemiz lazım ama yine de Başkan her zaman olduğu gibi topu taca atıyor. Köstebek yuvasına dönüşmüş yollarımız karşılığında kafasını kuma gömmüş bir belediyecilik anlayışını kabul etmemiz mümkün değildir. Yapay olan eleştirimiz değil, Başkan Tugay'ın kağıttan okuduğu rakamlardır. Sokaklarımızda kara deliğe dönmüş çukurlar, bu başarısız yönetimin ibret tablosudur ve elbet sorumlularını içine çekecektir. Karşıyakalının çilesi, inkarla örtülemez." ifadelerini kullandı.

TUGAY BUNU HEP YAPIYOR

AK Partili Keseli, "Karşıyaka ne yazık ki tarihinin en gelişigüzel dönemini yaşıyor. Battı çıktı diyoruz ses yok, stat diyoruz bahane çok, koku diyoruz yine sorumluluk yok, trafik, çukur, temizlik ve belediyeyi ilgilendiren neredeyse her konuda tam bir atalet ve iş bilmezlik, hatta iş yapmazlık hakim. Tek bildikleri sosyal etkinlik adı altında parti propagandası etkinlikleri düzenlemek. Dolayısıyla Tugay, Karşıyaka'nın problemleri karşısında susmayı, bahaneler üretmeyi ve hayal satmayı bir klasik haline getirmiştir. Karşıyakalılar bu hayal balonlarını sandıkta mutlaka patlatacaktır. Çöpten çukurdan çamurdan ibaret CHP belediyeciliği Karşıyaka halkına geleceği ve refahı değil, sefaleti ve rezaleti vadediyor. Bunu da Atatürk'ün ardına sığınarak ve manevi hatırasını sorumsuzca kullanarak yapmaya çalışıyor." ifadelerini kullandı. 

DÜRTMEDEN ÇALIŞMIYORLAR
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Keseli," Kılıçdaroğlu, geldiğinde  yolları asfaltlayan CHP zihniyeti, bizim eleştirimiz sonrasında ara sokakları asfaltladı. Çanakkale şehitlerine yaptıkları saygısızlığı afişe ettik, hemen gidip temizlediler, HDP logosunun ikizini ortaya çıkardık, geri adım attılar. Şimdi de işaret ettiğimiz bozuk yollarda birkaç gündür asfalt çalışmaları başladı. Demek ki Karşıyaka'da belediyecilik hizmetlerinin sürmesini yine AK Parti sayesinde gerçekleşiyor. Eğer çalışmaları bizim açıkları ortaya çıkarmamıza bağlıysa bizler Karşıyaka uğruna titizlikle mücadele etmekten geri durmayız. Olur da hizmette bir adım ileri gitmek isterlerse, AK Partili belediyelerimize ziyaret programı düzenleyip kendilerine brifing verebiliriz."

Kaynak: Editör:
Etiketler: KARŞIYAKA'YA, ÇİVİ, ÇAKILMADI..KARŞIYAKA, ÇİFTLİĞİNİZ, DEĞİL,
Yorumlar
Haber Yazılımı