EBSO BAŞKANI YORGANCILAR:'EN DEĞERLİ HAZİNEMİZ VE EN BÜYÜK UMUDUMUZ GENÇLERİMİZ' google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
18 Mayıs 2023 - Perşembe 13:51 Bu haber 826 kez okundu
 
EBSO BAŞKANI YORGANCILAR:'EN DEĞERLİ HAZİNEMİZ VE EN BÜYÜK UMUDUMUZ GENÇLERİMİZ'
'En büyük zaferler, cesaretle atılan tek bir adımla başlar'
SİYASET Haberi
EBSO BAŞKANI YORGANCILAR:'EN DEĞERLİ HAZİNEMİZ VE EN BÜYÜK UMUDUMUZ GENÇLERİMİZ'

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar “En büyük zaferler, cesaretle atılan tek bir adımla başlar. Atamızın 19 Mayıs’ta Samsun’a ayak basmasıyla attığı o ilk adım, 104 yıl sonra bize ışık tutmaya, zor zamanlarımızda cesaret vermeye devam ediyor” dedi.

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 104.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar  “19 Mayıs 1919 bir ulusun kurtuluş mücadelesinin ilk adımı olmasından çok daha derin anlamlar taşıyor. O kurtuluş mücadelesi önce askeri zafere erişti, ardında da bağımsız ve demokratik bir Cumhuriyet’in kurulmasına giden yolu açtı. Atamızın ve dava arkadaşlarının önderliğinde filizlendirilen Cumhuriyet fidanı, bugün asırlık bir çınara dönüştü.19 Mayıs ruhuyla bu eşsiz zafere imza atan Mustafa Kemal Atatürk’ü, dava arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizle gazilerimizi bir kez daha minnetle yâd ediyorum” dedi. 

19 Mayıs’ın bir bayram olarak gençlere armağan edilmesinin de, mücadele ruhunu yaşatacak en güçlü kesim olmaları bağlamında çok değerli olduğunu hatırlatan Yorgancılar  “104 yıl önceki mücadele ruhunu, bugün tekrar yaşatacak olan ve ülkemizi ileri taşıyacak olan hazinemiz; genç nüfusumuzdur. Bu sebeple, bu kıymetli hazineye sıkı sıkıya sahip çıkmamız gerekiyor. Fakat maalesef günümüzde ülkemiz ve dünya çok zor bir dönemden geçerken, gençlerimizin daha iyi ekonomik koşullar ve daha iyi hayat şartları için yurt dışına göç ettiklerine tanık oluyoruz. Bu durum, seçimlerden, ekonomik krizden ve diğer tüm gündemimizden çok daha önemli bir meseledir. O nedenle, politikalar gençlerimizin geleceğine ve mutluluğuna yönelik adımları içermelidir” diye konuştu. 

Gençlerimizin sadece en büyük hazinemiz değil, aynı zaman da gelecek için en büyük umudumuz olduğunu belirten Yorgancılar  “Bu hazinenin kıymetini bilmemiz ve umudumuzu kaybetmememiz temennisiyle, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını gönülden kutluyorum” dedi.

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: EBSO, BAŞKANI, YORGANCILAR:'EN, DEĞERLİ, HAZİNEMİZ, VE, EN, BÜYÜK, UMUDUMUZ, GENÇLERİMİZ',
Yorumlar
Haber Yazılımı