HAMZA DAĞ ÇİĞLİLİLERLE BULUŞTU google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
03 Mart 2024 - Pazar 18:59 Bu haber 208 kez okundu
 
HAMZA DAĞ ÇİĞLİLİLERLE BULUŞTU
Hamza Dağ, Çiğlililerle buluştu.
SİYASET Haberi
HAMZA DAĞ ÇİĞLİLİLERLE BULUŞTU

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi’ne ilişkin, “Oradan çıkan çamur kimyasala dönüştürülmesi gerekirken, oradaki havuzlara dolduruluyor. Yağış olduğunda bunlarda körfeze akıyor. O zamanda hem koku hem de kirlenmeye sebep veriyor. Biz kimyasal bir çalışmayla bunu dönüştürerek, orayı yeşillendirme suretiyle oradaki kötü görüntüyü ortadan kaldıracağız.” dedi. 

Seçim çalışmalarınıza aralıksız bir şekilde devam eden Hamza Dağ, Çiğli’de bir çok programa katıldı. Bu çerçevede Dağ, Yeni Mahalle Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Hamza Dağ’a, Cumhur İttifakı Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya da eşlik etti. Hamza Dağ açılış öncesi yaptığı konuşmada, “Bir sorumluluk bir borç olarak gördük. Böyle görmeyi de daima sürdüreceğiz. Bu nedenledir ki biz yorulmak bilmeyiz, biz yılmak bilmeyiz. Bizim bildiğimiz tek şey vardır ki oda çalışmak, çalışmak, çalışmaktır.” dedi. 

“KÖTÜ KOKUYU ORTADAN KALDIRACAĞIZ” 

Yaz ayları geldiğinde Çiğli’nin de kötü kokuyla karşı karşıya kaldığını belirten Dağ, “Tabi 1 Nisan’dan itibaren hemen bu işe koyulacağız. Burada aslında asıl önemli konulardan biri de sivri sinek, hamam böceği meselesi. 1 Nisan’dan itibaren hemen hemen ilk işimiz inşallah bu olacak. Çiğli  Atık Su Arıtma Tesisi, dördüncü fazın borçlanmasında ben Büyükşehir belediyesine destek olmuştum. İlk 3 farzda modernize edilmesi lazım. Daha da önemlisi oradan çıkan çamur kimyasala dönüştürülmesi gerekirken, oradaki havuzlara dolduruluyor. Yağış olduğunda bunlarda körfeze akıyor. O zamanda hem koku hem de kirlenmeye sebep veriyor. Biz kimyasal bir çalışmayla bunu dönüştürerek, Büyükşehir belediyesinin gelir elde edeceği bir şekle dönüştüreceğiz. Daha da önemlisi orayı yeşillendirme suretiyle oradaki kötü görüntüyü ortadan kaldıracağız.” ifadelerini kullandı. 

DAĞ MOTOKURYE ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ 

Dağ ve beraberindekilerin bir sonraki durağı Ataşehir Park Yaşam Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) oldu. SKM açılışını gerçekleştiren Hamza Dağ, motokurye esnafıyla da bir araya geldi. Bir çok motosiklet kulübünün katıldığı programda Hamza Dağ, daha güzel yollar yaparak kuryelerin çalışma şartlarını düzelteceklerini vurguladı. Dağ, “Benim en büyük hayalim, İZBAN’ı yerin altına alınması şehrin bir araya gelmesi. Ayrıca Çiğli’yi sahille birleştirip, Çiğli’den başlayarak İnciraltı’na kadar bisikletle be yürüyerek gidebilmek.” dedi. 

Dağ hem vatandaş hem de motokurye esnafıyla sohbet edip, taleplerini dinledikten sonra alandan ayrıldı.

Kaynak: Hamza Dağ'dan Çiğlililere söz. Kötü kokuyu ortadan kaldıracağız.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HAMZA, DAĞ, ÇİĞLİLİLERLE, BULUŞTU,
Yorumlar
Haber Yazılımı