HAMZA DAĞ'DAN AMATÖR KULÜPLERİN HOCALARINA SÖZ google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
03 Mart 2024 - Pazar 19:08 Bu haber 386 kez okundu
 
HAMZA DAĞ'DAN AMATÖR KULÜPLERİN HOCALARINA SÖZ
Hamza Dağ'dan amatör spor kulübü hocalarına söz
SİYASET Haberi
HAMZA DAĞ'DAN AMATÖR KULÜPLERİN HOCALARINA SÖZ

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Hep içimde olan şuydu; Bir gün belediye başkanlığı nasip olursa, Gençlik ve Spor Bakanlığı bir taraftan yapacak, biz bir taraftan. Bakanlık 50 halı saha yapacaksa, biz de 50 tane yapacağız.” dedi. 


Hamza Dağ, seçim çalışmalarınıza aralıksız bir şekilde devam ediyor. Dağ bu kapsamda bugün Çiğli’de, Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle yapımı tamamlanan Altın Genç Spor Kulübü’nün açılışını gerçekleştirdi. Hamza Dağ’a, Cumhur İttifakı Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya’da eşlik etti. 

“BAKANLIK 50 HALI SAHA YAPACAKSA, BİZ DE 50 TANE YAPACAĞIZ"

Açılış öncesi bir konuşma gerçekleştiren Dağ, birçok yerde Gençlik ve Spor Bakanlığı ile böyle halı sahalar yaptıklarını belirterek, “Burası da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapılmış bir iş. Köylerde de yaptık, okulların bahçelerinde de yaptık. Ancak hep içimde olan şuydu; Bir gün belediye başkanlığı nasip olursa, Gençlik ve Spor Bakanlığı bir taraftan yapacak, biz bir taraftan. Bakanlık 50 halı saha yapacaksa, biz de 50 tane yapacağız.” dedi. 


“İZMİR ‘AĞABEY’ HÜVİYETİNİ KAYBETME NOKTASINA GİDİYOR” 

İzmir’in Ege bölgesinin ağabeyi olduğunu vurgulayan Dağ, “Bir süredir İzmir Ege bölgesinin ağabeyi hüviyetini kaybetme noktasında gidiyor. İnşallah 1 Nisan’dan itibaren bizim Büyükşehir Belediye Başkanlığımızda bu konuda da adımlar atacağız. İzmir Ege bölgesinin daha önce olduğu gibi yine ağabeyi olmaya devam edecek. Buralarda da tesisleşmeyi yapacağız. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığımızın ötesinde Büyükşehir Belediyesi olarakta biz yapacağız.” ifadelerini kullandı. 


AMATÖR KULÜPLERİN HOCALARINA MÜJDE 

Hamza Dağ, sporcu öğrencilere eğitim veren amatör kulüplerin hocalarına da müjde verdi. Dağ, “İzmir’in kulüplerinin en azından birer tane hocasını istihdam etme, böyle öğrencilere ders verme, onlarla zaman geçirme, onlara sporu sevdirme olduğu gibi şahsi olarak örnek olma noktasında yapacakları işlerde destekçileri olacağız. Her kulüpten bir hocanın maaşını Büyükşehir Belediyesi olarak biz karşılayacağız. Hayırlı olsun.” dedi. 

 Daha sonra kulübü gezen Dağ, sporcularla fotoğraf çektirdikten sonra alandan ayrıldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HAMZA, DAĞ'DAN, AMATÖR, KULÜPLERİN, HOCALARINA, SÖZ,
Yorumlar
Haber Yazılımı