AK PARTİLİ İNAN'DAN CHP'Lİ TUGAY'A 'MAAŞ' HATIRLATMASI google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
10 Şubat 2024 - Cumartesi 14:04 Bu haber 482 kez okundu
 
AK PARTİLİ İNAN'DAN CHP'Lİ TUGAY'A 'MAAŞ' HATIRLATMASI
AK Partili İnan: 'Cemil Tugay işçisinin maaşını bile ödeyemedi'
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ İNAN'DAN CHP'Lİ TUGAY'A 'MAAŞ' HATIRLATMASI

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İzmir'de Tunç Soyer döneminin başarısız geçtiğini, CHP yönetiminin kentti geriye götürdüğünü bildiği için belediye başkanlarının yüzde 85'ni değiştirdiğini belirterek, ''CHP'nin İzmir'de belediyecilikte eser siyaseti yok. Varsa yoksa onların kendi hesaplaşmaları var.'' dedi.

Bayraklı'da bulunan Uşak Banazlılar Derneği'ni ziyaret eden İnan, İzmir'in 25 yıldır CHP'li yerel yönetimler tarafından yönetildiğini, vatandaşların beklediği hizmetleri alamadığını söyledi. İzmirlilerin CHP'ye yoğun destek verdiğini hatırlatan İnan, "Maalesef CHP'li yöneticiler sizin yaşadığınız bu mahalleleri hep ihmal ettiler. Karşımızdakiler istemezükçü, sürekli bahane siyaseti yapıyorlar. Gelin hep beraber şu bahane siyasetini ortadan kaldıralım. Ve kronikleşmiş bu sıkıntıyı da giderelim." dedi.

Tugay, belediye çalışanlarının maaşlarını bile ödeyemedi

İnan, vatandaşların kendisinden bazı isteklerde bulunduğunu, bunların çözümünün CHP'li belediyeler tarafından yapılması gerektiğini ama onların yapmadığını anlattı. Yerel seçimlerden sonra 4,5 yıl seçim olmayacağını hatırlatan İnan, "Orada da Türkiye'nin, İzmir'in ve Bayraklı'nın yeniden inşası için bir kereliğine de olsa bize şans verin. Ama bir dönem AK Parti'ye destek vererek bir de bizi deneyin diyoruz. Büyükşehir Belediyesinde Hamza Dağ, Bayraklı'da ise Bilal Kırkpınar için sizden destek istiyorum." şeklinde konuştu. İnan, CHP'den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın görev süresi boyunda ilçede hizmet yapmadığını, belediye çalışanlarının maaşlarını bile ödeyemediğini iddia etti.

Büyükşehir belediye başkanı atıyorlar; Gayet basit ve başarısız

"CHP Karşıyaka'nın ekonomisini yönetemeyen, birisini büyükşehir belediye başkanı yaptı" diyen İnan, şunları kaydetti: "Tunç Soyer dönemi oldukça başarısızdı. Onlar da İzmir'i ne kadar geriye götürdüklerini biliyordu. Büyükşehir ile birlikte 19 ilçe belediye başkanı değiştiler. Yani, başkanlarının yüzde 85'ni değiştirdiler. Adam başarılıysa, vatandaşın gönlüne girdiyse, icraatları güçlüyse soruyorum. Değiştirilir mi? Değiştirilmez. Çünkü İzmir'de belediyecilik yok. Eser siyaseti yok. Varsa yoksa onların kendi hesaplaşmaları var. Bugün yeni bir genel başkan seçtiler. Özgür Özel. Ona duyulan vefayı ödemek için bir büyükşehir belediye başkanı atıyorlar. Gayet basit ve başarısız. Bayraklı Belediye başkanından değiştirdiler. Kim olduğunu bilmiyoruz. Bunların açıkladığı 15'e yakın ilçe belediye başkanının hiçbiri şu an kendisine dahi oy kullanamayacaktır bunu biliyor musunuz? Kendisini oy veremeyecek kişileri aday yaptınız. O nedenle bu sorumlulukla sandığa gitmemiz lazım."

Daha yaşanabilir bir ilçe yaratmak için çalışıyoruz.

İnan, belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında bunu İstanbul'da en iyi şekilde kanıtladığını anlattı. Bayraklı Belediye Başkan adayı Kırkpınar'ın da projelerinin hazır olduğunu, daha yaşanabilir bir ilçe yaratmak için çalıştıklarını söyledi. Toplantıya telefon ile bağlanan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da hemşehrilerden Dağ ve Kırkpınar için destek istedi. Yamanlar Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan İnan, vatandaşlarla sohbet etti, yaklaşan seçimlerde destek istedi.

Kaynak: AK Partili İnan: ''CHP'nin İzmir'de belediyecilikte eser siyaseti yok.''

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, İNAN'DAN, CHP'Lİ, TUGAY'A, 'MAAŞ', HATIRLATMASI,
Yorumlar
Haber Yazılımı