İGF BAŞKANI TÜBCEL'DEN 19 MAYIS PAYLAŞIMI google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
19 Mayıs 2023 - Cuma 11:04 Bu haber 793 kez okundu
 
İGF BAŞKANI TÜBCEL'DEN 19 MAYIS PAYLAŞIMI
İGF Başkanı Tübcel'den 19 Mayıs paylaşımı
- Haberi
İGF BAŞKANI TÜBCEL'DEN 19 MAYIS PAYLAŞIMI

İzmir Gazeteciler Federasyonu Başkanı Ahmet Tübcel, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle açıklama yaptı Tübcel açıklamasında 'Bugün hem Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü bir daha minnetle anıyor hem de gençlerinizin bayramını kutluyoruz' dedi.
Ahmet TÜBCEL yazılı açıklamasında şunları kaydetti:


' 19 Mayıs, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ateşinin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK: “Ben, 1919 senesi mayısı içinde Samsun'a çıktığım gün, elimde maddî hiçbir kuvvet yoktu; yalnız, Büyük Türk Milletinin asaletinden doğan ve benim vicdanımı dolduran yüksek ve manevî bir kuvvet vardı. İşte, ben, bu ulusal kuvvete, bütün milletime güvenerek işe başladım.” sözleriyle Milli Mücadele’nin ateşini yapmıştır.

 
Sevgili Gençler, aziz şehitlerimizin canları pahasına savundukları bu mukaddes vatanın geleceği, istiklal şuuruyla yetişen sizlere emanet edildi. Hiç kuşkusuz ki geleceğimizin teminatı olan sizler, içinizde taşıdığınız sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı verecek en önemli hazinelerimizsiniz.


Şu unutulmamalıdır ki, zaferin büyüklüğü savaşın çetinliği ile ölçülür. Atatürk bu çetin savaştan başarı ile çıkmış ve ülkenin geleceğini gençlere emanet etmiştir. Gençlik gelecektir. Gençleri en iyi biçimde yetiştiren, onlara değer veren yarınlara hazırlayan milletler ancak geleceğe güvenle bakar.


Ülkemizi yönetenlerin Atatürk'ün izinden gitmesi kaçınılmaz bir zaruriyettir. Atatürk gençlerimize her zaman önem vermiş ve hiçbir ülkede kutlanmayan bugünü Türk gençliğine armağan etmiştir. Ne mutlu bize ne mutlu gençlerimize. Bu vesile ile tüm ülkemizin gençlerimize armağan edilen bu bayramı gönülden kutluyorum'

Kaynak: Editör:
Etiketler: İGF, BAŞKANI, TÜBCEL'DEN, 19, MAYIS, PAYLAŞIMI,
Yorumlar
Haber Yazılımı