MHP'DEN BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANINA SERT CEVAP google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
06 Mayıs 2022 - Cuma 13:05 Bu haber 1408 kez okundu
 
MHP'DEN BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANINA SERT CEVAP
İşe Alınan Son 70 Kişi Mercek Altında
SİYASET Haberi
MHP'DEN BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANINA SERT CEVAP

MHP'DEN BAYRAKLI BELEDİYE BAŞKANINA SERT CEVAP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayraklı Belediyesi Meclis Üyesi Muhammet Şahin, “Bayraklı’da üç yıl boşa geçmiştir. Devasa bir bütçeye hükmeden Belediye Başkanı yapamadıklarının hesabını vermediği gibi, kendi partisini aklamaktan başka bir iş de yapmamaktadır. Haddini aşarak MHP’ ne ve muhterem liderine laf söyleme cüretini gösteren Bay Sandal’a hatırlatıyorum; Bayraklı’da yaşayanlar Ermeniler’i de, PKK’lıları da ve onların yaptıkları zulümleri de çok iyi bilirler. İş FETÖ ve Kozmik Oda’ya gelince ise kimin onlarla iş birliği içinde olduğunu herkes biliyor” diyerek Belediye Başkanı Serdal Sandal’ı eleştirdi.

Dün gerçekleştirilen Bayraklı Belediyesi Meclis Toplantısı yeni bir tartışmaya sahne oldu. Sahip olduğu devasa bütçeye rağmen Bayraklı’da insanların hizmetine sunulan gözle görünür bir hizmet gerçekleştiremeyen CHP’li Bayraklı Belediye Başkanı Serdal Sandal, kredi alamadığı için merkezi hükümeti meclis kürsüsünden suçladı. Bu suçlamalara karşı MHP Grubu adına cevap veren Muhammet Şahin, “Bayraklı gibi merkezi bir ilçede üç yıldır yaptık diyebileceğiniz bir tek eser yok. 400 Milyon Bütçe ile bir iş yapamamak beceriksizliktir. Yaptık dediğiniz tek şey de tadilatla kazandırdığınız kreş binalarıdır. O kreşleri de büyük bir eğitim merkezi olarak göstererek insanımızı kandırdığınızı savunuyorsunuz! Siz dev bir bütçe ile hemşehrilerine hizmet veremeyen İzmir’in tek belediyesi oldunuz.” İfadelerini kullandı.

İşe Alınan Son 70 Kişi Mercek Altında

Belediye Başkanı ve icraatlarını çok yakından takip ettiklerini de sözlerine ekleyen Bayraklı Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Muhammet Şahin, “Hizmet Bayraklılı kardeşlerimize değil başkalarına veriliyor. Son dönemde Belediyemizin çeşitli bünyelerine 70 kişi işe alındı. Bunların asıl ikametlerinin Bayraklı’da olmadığını bakanlık sayesinde tespit ettik. Bu Bayraklılı hemşehrilerimize yapılmış büyük ayıptır. Sayın Başkana soruyorum işe aldığınız bu yetmiş kişi için kime, ne zaman ve niye işe alacağız sözü verdiniz? İlçemizin nüfusunun düşmesi sebebiyle ve buna bağlı olarak personel sayımız da azaldığı halde, bu yetmiş kişiyi niye işe aldınız? Hem paramız yok hizmet yapamıyoruz diyorsunuz, hem de bu maaşları nereden ödeyeceksiniz? İşe ihtiyacı olan yüzlerce Bayraklılı varken, dışardan niye personel aldınız? Bunun açıklamasını ve itirafını ne zaman yapacaksınız?” sorusunu da sordu.

Kozmik Oda, FETÖ ve CHP

Açıklamasını dün gerçekleştirilen meclis toplantısında 2009 yılında FETÖ Operasyonuyla girilen Kozmik Oda olayına da getiren Başkan Sandal’a cevap vererek Sürdüren Şahin, “Haddini aşarak Bize Milliyetçilik dersi veriyor, liderimizi eleştirmeye kalkıyor. Sizin bize milliyetçilik üzerinden vereceğiniz tek harflik bile ders yoktur. Böyle bir hakkınız da haddiniz de yoktur! Sizin bunu yapabilmeniz için önce Partinizdeki iftiracı Ermeni Soykırım yanlısı Sezgin Tanrıkulu’na, PYD’ye terör örgütü diyemeyen genel başkanınıza, FETÖ’cülerle iş birliği içinde olan partinize söz söylemeniz gerekir. Şunu unutmayın ki Liderim Devlet Bahçeli Beyefendi hayatı boyunca terörün de FETÖ’nün de karşısında olmuştur. Hatta Kozmik Oda konusunda Bülent Arınç’ı sigaya çeken tek liderdir! FETÖ’nün de diğer bölücü örgülerin de karşısında mücadele veren tek liderdir!

Ermeni Zulmü Yaşayanların Torunlarıyız 

“Bay Sandal Bayraklı gerçeklerinden o kadar uzak ve kopuk ki, ilçemizde yaşayan kardeşlerimizin yüzde ellisinin Ermeni Zulümlerinde katledilenlerin torunları olduğunu bile bilmiyor” diyerek sözlerini sürdüren Şahin, “Hemşehrilerimizin büyük çoğunluğu Erzurumlu, Karslı, Gümüşhaneli, Vanlı, Muşlu, Bitlisli, Elazığlı’dır. Hepsinin de atalarında Ermeni Vahşetini yaşayanlar vardır. Ama Bay Sandal’ın partisi CHP’de Ermeniler masumdur diyen yetkililer vardır. Çok yazık” ifadelerini kullandı.

Başını Kuma Gömmesi Yetmiyor

Son olarak Bayraklı Belediyesinin çok kötü yönetildiğini, üç yıldır tek bir hizmet alanı oluşturulmadığını, 400 milyonluk dev bir bütçenin eritildiğini ve bunu gizlemek için de merkezi hükümeti suçlayarak beceriksizliğinin üstünü örtmeye çalıştıklarını vurgulayan MHP Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Muhammet Şahin, “Bay Sandal üç yılı boşuna geçirmiş, Bayraklı’nın zamanını çalmış, bütçesini eritmiş ve hiçbir hizmet gerçekleştirememiştir. Bunu da herkes bilmekte ve görmektedir. İftiraların ve ithamların arkasına saklananlar başlarını kuma gömen devekuşları gibi olduklarını unutmamalıdırlar” dedi.

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: MHP'DEN, BAYRAKLI, BELEDİYE, BAŞKANINA, SERT, CEVAP,
Yorumlar
Haber Yazılımı