MİNİK ENGİN'İ MUTLU EDEN ZİYARET google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
11 Mayıs 2022 - Çarşamba 09:53 Bu haber 1595 kez okundu
 
MİNİK ENGİN'İ MUTLU EDEN ZİYARET
Belediye Başkanından minik Engin'e duygulandıran ziyaret
SİYASET Haberi
MİNİK ENGİN'İ MUTLU EDEN ZİYARET

 

İzmir’in Menderes ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa Kayalar özel gereksinimli Engin’in tanışma isteğini kırmayarak ziyarette bulundu. 

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, ilçede ikamet eden doğuştan Serebral Palci hastası 8 yaşındaki Engin Yıldırım’ın tanışma isteğini kırmayarak evini ziyarette bulundu. Başkan Kayalar, Engin’e ulaştırdığı yürüme bandıyla Yıldırım Ailesine büyük mutluluk yaşattı.

Menderes Belediye Başkanının eşi Aslı Kayalar Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Evde Sağlık ekibi ile Görece Hürriyet Mahallesinde oturan Yıldırım Ailesini ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Engin, Aslı Kayalar’dan Belediye Başkanı ile görüşmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Başkan Kayalar, Yıldırım ailesinin evini ziyaret etti.  

"Gözlerindeki mutluluk paha biçilemez"

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Kayalar, “Engin oğlumuz, eşim Aslı Kayalar’a belediye başkanını görmek istediğini, benden ona kitap almamı ve imzalamamı söylemiş. Ben de küçük yavrumuzun bu isteğini kıramadım ve Engin’i ziyaret ettim.” dedi.

Başkan Kayalar, ziyareti sırasında Engin ve ikizi Emir ile birlikte eğlenceli ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Kayalar, ikizlerin yaşadığı mutluluktan dolayı çok duygulandığını da ifade ederek, "Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk paha biçilemez" diye konuştu.

Ziyaret sırasında miniklerin kendisinden bir isteği olup olmadığını da soran Başkan Kayalar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Günümüzün teknolojisinde evlatlarımızın öncelikli isteği doğal olarak tablet oldu. Kardeşlerimizin isteklerini geri çevirmedik ve tabletlerini hediye ettik. Bunun üzerine ikisi de derslerine çok çalışacaklarının sözünü verdi.”

“Engin’in daima yanındayım”

Evden ayrılmadan önce Engin’in annesi Eylem Yıldırım ile görüştüğünü de aktaran Başkan Kayalar, şunları kaydetti:

“Engin’in annesine sağlığı için elimden gelen ne ise yapacağımın sözünü verdim. Minik Engin’in annesi de bu konuda bir yürüme bandına ihtiyaçları olduklarını söyledi. Bunun üzerine bir arkadaşımın bağışladığı yürüme bandını Engin’e ulaştırarak fizik tedavi sürecine destek olduk. Geleceğimizin aydınlık yüzleri çocuklarımız için ne yapsak az. Engin artık bizim de çocuğumuz ve bir şeye ihtiyacı olduğunda hep yanındayız.”

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: MİNİK, ENGİN'İ, MUTLU, EDEN, ZİYARET,
Yorumlar
Haber Yazılımı