AK PARTİLİ ÇANKIRI'DAN KLARNETLİ 14 ŞUBAT ETKİNLİĞİ google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
15 Şubat 2024 - Perşembe 11:58 Bu haber 575 kez okundu
 
AK PARTİLİ ÇANKIRI'DAN KLARNETLİ 14 ŞUBAT ETKİNLİĞİ
‘’AK Partili Başkan Adayı Çankırı: “Gerçek sevgi hizmet etmenin mutluluğunda”
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ ÇANKIRI'DAN KLARNETLİ 14 ŞUBAT ETKİNLİĞİ

AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde karanfil dağıttı. Çankırı ‘’Sevgi hizmet etmenin mutluluğunda” diyerek, “Şıpsevdi olmadık milletine gönülden sevgiyle bağlananlardan olduk.” mesajını verdi.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, sahadaki yerel seçim temposunu hane ziyareti, mahalle buluşması ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek devam ettiriyor. Günün ilk programını Ege Karedeniz Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu ve üyeleriyle gerçekleştiren Çankırı’ya katılımcılar 31 Mart’ta tam destek sağlayacaklarının sözünü verdi. Buluşmanın adresi Karadenizliler olunca fıkralar da haliyle kahkahalara neden oldu. Türk Halk Edebiyatının önemli bir unsurunu içeren fıkraların aslında yaşamı yansıttığını kaydeden Çankırı, “Karadeniz’in sert ve soğuk iklim şartlarında, yöre insanının titiz mizacından ve hayatından kaynaklanan fıkralar aslında zaman zaman içinde bulunduğumuz durumları bize gülümseterek özetliyor. İnşallah biz de 1 Nisan sabahına yüzümüzde millete hizmet etmenin tebessümü ile uyanırız.” dedi.

Çankırı ardından 12 yıldır kentte sosyal yardım işlerinde adından sıkça söz ettiren İnsan İçin Umut Derneği’ni ziyaret etti. İzmir’de çarpık kentleşme neticesinin en çok Konak’ta dezavantajlı bölgeler doğurduğunu belirten Dernek Başkanı Menşure Gökçe, ilçeye vizyon kazandıracak her projeyi desteklediklerini söyledi. Çankırı da, sivil toplum kuruluşlarının devletin aynası olduğunu ve bugüne kadar devletin yükünü hafifleten, devletin de her daim sıcak elinin üzerlerinde hissettiren adresler olduğunu açıkladı.

 

Klarnet eşliğinde ‘duyanlara duymayanlara’

Başkan Adayı Çankırı, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne ithafen Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıttı. Caddeyi karış karış gezerek genç, yaşlı, çocuk, kadın erkek demeden herkese karanfil dağıtan Çankırı’ya girdiği kafelerde ilgi oldukça yoğundu. Klarnet eşliğinde ‘duyanlara duymayanlara’ isimli parçasına eşlik etti, “31 Mart’ta Konak hizmetle tanışacak. Duyanlar duymayanlara anlatsın.” demeyi de ihmal etmedi.

 

“Şıpsevdi olanlardan olmadık, milletimize sonsuz sevgiyle bağlandık”

“Gerçek sevgi içinde emek ve hizmet barındırıyorsa ancak mümkündür.” diyen Çankırı şunları söyledi: “Biz milletine aşık bir duruşla bugüne kadar siyasi duruşumuzu sergiledik. Siyasetin liste yarışı olmadığını, bu yolun koltuklardan ve sıralamalardan geçmediğini en iyi bilenlerdeniz. Biz siyaseti hizmet yolunda eserlerle ortaya koyanlardanız. Aksini düşünmek akıl tutulmasından başka bir şey değildir.  Yönetimi elinde bulunduranlar bugüne kadar bu kente bir çivi bile çakmazken biz İzmir’i 30 ilçesini gönlümüzle kucaklıyoruz. Şıpsevdilik bizim işimiz değil. Biz milletimize sonsuz bir sevgi bağıyla bağlıyız. Ve milletimiz de bizleri görüyoruz ki 22 yıldır bağrına bastı. Siyasetin hizmetle buluştuğu, eser siyasetinin yapıldığı bir aşk var ortada. Çünkü bu gerçek bir aşk hikayesi. Sevmenin temelinde öteki-beriki, bugünü-yarını yoktur. Milletle el ele, gönül gönüle olmanın sonsuzluğunu yaşıyoruz. Ama birilerinin telaşı belli. Seçim sonrası karneler ortaya çıkınca gerçek maksatlarının makam ve ambalaj olduğunu görüyoruz.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, ÇANKIRI'DAN, KLARNETLİ, 14, ŞUBAT, ETKİNLİĞİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı