CHP'Lİ MUTLU: HİZMETTE MAZERET ÜRETMEYECEĞİZ' google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
15 Şubat 2024 - Perşembe 11:45 Bu haber 259 kez okundu
 
CHP'Lİ MUTLU: HİZMETTE MAZERET ÜRETMEYECEĞİZ'
CHP'li Mutlu Konak'ta sokaklara hizmet sözü verdi
SİYASET Haberi
CHP'Lİ MUTLU: HİZMETTE MAZERET ÜRETMEYECEĞİZ'

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Mutlu, oda ve dernek ziyaretlerinin yanı sıra Sevgililer Günü dolayısıyla Güzelyalı semtinde vatandaşlara çiçek takdim etti. Muhtarlar ve Mardinli vatandaşlarla da buluşan Mutlu, “Hiçbir mazeret üretmeyeceğiz. Her sokağa hizmet götüreceğiz” dedi.

Yerel seçimler için geri sayım sürerken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Gün içerisinde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Konak Şubesi ile İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret eden Mutlu, ardından 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Güzelyalı sokaklarında ve kafelerde vatandaşlara çiçek takdim etti. Başkan Adayı Mutlu, akşam saatlerinde ise Konak ilçesinde hizmet veren muhtarlar, Mardinli yurttaşlar ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen coşkulu buluşmada Mutlu, muhtarlar ve yurttaşlarla halay çekti.

BÜTÜN ATATÜRKÇÜLERLE YOL YÜRÜYECEĞİZ

Başkan Adayı Mutlu, günün ilk mesaisinde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Konak Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Mutlu’ya, CHP İzmir Eski Milletvekili Kani Beko ve CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi de eşlik etti. Şube Başkanı Müfit Eriş ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Mutlu’ya, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasını taşıyan fular takdim edildi. Ziyarette büyük sürprizler de yaşayan Mutlu’ya, üniversite yıllarında doğum günü pastası üflerken çekildiği bir fotoğraf ve sanatçı Deniz Aygün Araal tarafından “Geliyor Nilüfer Çınarlı Mutlu” adlı seçim şarkısı hediye edildi. Atatürkçü Düşünce Derneği’ne 1990’lı yıllardan beri üye olduğunu belirten Mutlu, “Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Bizim en büyük sevgilimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk. Cumhuriyet değerlerine yapılan saldırıları püskürtmek için ilk fırsatımız yerel seçimler. Seçimlerde İzmir’in 30 ilçesini birden alacağız. Beş yıl boyunca örnek bir belediyecilik yapacak ve 2028’de de iktidarı alacağız. Hiçbir zaman umudumuzu kaybetmeyeceğiz. Onlar Atatürk’ün bütün ilkelerine karşı savaşlarını her fırsatta sürdürüyorlar. Bugüne kadar yerel yönetimlerde tarikatlarını beslediler. Kamu kaynaklarını tarikatlara devrettiler ve gerici bir sistemi beslediler. Biz de mücadelemizle onları geri püskürtmeye devam edeceğiz. Konak Belediyesi’nde önümüzdeki beş yıl boyunca eğitime de sahip çıkacağız. Çocuklarımızı etütlerle, kurslarla ve sporla destekleyeceğiz. Çocuklarımızın laik hayat içinde iyi eğitim almış, iyi yerlere gelmiş bireyler olması için bütün Atatürkçülerle birlikte yol yürüyeceğiz” dedi.

Konak’ın Cumhuriyet Halk Partisi’nin kalbinin attığı yer olduğunu dile getiren CHP İzmir Eski Milletvekili Kani Beko da, “Saray’ın Mustafa Kemal Atatürk’e nasıl şaşı baktığını hepimiz biliyoruz. Bu işin şakası yok. Bütün kalbimle inanıyorum ki Nilüfer Başkanımız, koltuğa oturacak. Konak’a kadın eli değecek” ifadelerini kullandı.

ARTAN ŞİDDET OLAYLARINA DİKKAT ÇEKTİ

Ardından İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret eden Mutlu, Oda Başkanı Celil Anık ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Ziyarette taksi şoförlerine yönelik artan şiddet olaylarını bir kez daha kınayan Mutlu, “Sizlerle birlikte beş yılda çok güzel işlere imza atacağız. İlkleri ve inovatif çalışmaları artırarak devam edeceğiz. Pırıl pırıl muhteşem işleyen bir sistem ve oda yönetimi var. Sadece son dönemde çok üzüldüğümüz şiddet olayları yaşanıyor. Güvenliği sağlayabilmek amacıyla Emniyet ve yerel idareler olarak bizim de içinde yer aldığımız bir çözüm masası olacak. Ne kadar üzüldüğünüzü biliyorum. Tekrar hem baş sağlığı hem geçmiş olsun diliyorum” dedi. Mutlu ayrıca oda tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’de bir ilk olan ‘MOBİLBİL’ uygulaması hakkında personelden bilgi aldı. 

GÜZELYALI’DA 14 ŞUBAT JESTİ

Bir sonraki durağı Güzelyalı Mahallesi olan CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla vatandaşlara sürpriz yaptı. CHP İzmir Eski Milletvekili Kani Beko, İlçe Kadın Kolları Başkanı Melda Erbaykent, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Uslu ve partili gençlerle birlikte alana inen Mutlu, semtin sokaklarında ve kafelerde çiçek dağıtımı gerçekleştirdi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte Mutlu, Konak halkının Sevgililer Günü’nü kutladı. 

HİÇBİR MAZERET ÜRETMEYECEĞİZ

Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, akşam saatlerinde ise Konak ilçesinde hizmet veren muhtarlar, Mardinli yurttaşlar ve kanaat önderleri ile buluştu. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte Mutlu, muhtarlar ve yurttaşlarla halay çekti. Yeni Mahalle Muhtarlığı’nda düzenlenen programda sorun ve talepleri dinleyen Mutlu, “Sizlerin desteği ile Konak’ta çok başarılı olacağız. Çok çalışacağız. Hiçbir mazeret üretmeyeceğiz. Her sokağa hizmet götüreceğiz. Kimsenin kimseden farklı olmadığı, öteki olmadığı, belediye bütçesinin herkese eşit dağıtıldığı, çok çalışacağımız bir dönem bizi bekliyor. Siz bize güvenip oy veriyorsunuz bizim de yapacağımız şey sadece hizmet etmek olacak. Aynı anda her yere girip hizmete başlayacağız. Muhtarlarımıza da çok büyük görev düşecek bu dönemde çünkü mahallelerde örgütlenmeyi önemsiyoruz. Bu güzel ev sahipliğiniz ve Sevgililer Günü’nü benimle geçirdiğiniz için çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMLA SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi de, “31 Mart’ta inşallah bu halayı yeniden çekeriz. Nilüfer Başkanımla sandıkları patlatacağız” dedi. Buluşmada söz alan muhtarlar ise, “1 Nisan günü sizi başkan olarak görmekten onur duyacağız. Kazanacağınızı biliyoruz. Yolunuz hep açık olsun” sözleriyle Mutlu’ya destek verdi.

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: CHP'Lİ, MUTLU:, HİZMETTE, MAZERET, ÜRETMEYECEĞİZ',
Yorumlar
Haber Yazılımı