AK PARTİLİ TANIK: 'ÇEŞME'DE HASILAT HESABI YAPANLAR VAR' google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
21 Şubat 2024 - Çarşamba 21:08 Bu haber 417 kez okundu
 
AK PARTİLİ TANIK: 'ÇEŞME'DE HASILAT HESABI YAPANLAR VAR'
AK Partili Tanık: 'Çeşme'de hasılat hesabı yapanlar var, ben orta durağın başkanı olacağım'
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ TANIK: 'ÇEŞME'DE HASILAT HESABI YAPANLAR VAR'

Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, ilçenin öz kaynaklarının ve ilçedeki insan kaynağının Çeşme’yi yönetmeye yeterli olduğuna değinerek “Biz ilçemizin geleceğini, siyasi çekişmelerin, sermayelerin kurbanı etmeyeceğiz. Çeşme’yi beraber yöneteceğiz ayırmadan ayrıştırmadan, Bizim bizden başkasına ihtiyacımız yok” dedi

Bütün sorunları biliyoruz, projelerimiz hazır

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde geri sayım devam ediyor. Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık saha çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Alaçatı’da esnaf ve halk buluşmaları yapan Başkan Adayı Tanık’a taleplerini anlatan halk, altyapı yetersizliğinden, plansız belediyecilik hizmetlerinden yakınarak sorunlarını dile getirdi ve artık bu sorunların son bulmasını istediler. Tanık sorunlara vakıf olduğunu belirterek “1 Nisan itibariyle sizlere hizmet etme onurunu yaşayacağız. Bütün sorunları biliyoruz ve çözümlerine dair projelerimiz hazır. Alaçatı’nın marka değerini koruyarak yükseltirken, yerli halkı ve onların refahını görmezden gelmeyeceğiz. Yıllardır ihmal edilen kronik sorunları, 7/24 gece-gündüz demeden çalışarak sizleri hizmetle buluşturacağız” dedi.

 

 “Hasılat hesabı yapanlar var, ben orta diğerin başkanı olacağım ”

Seçim kampanyası boyunca Çeşme sokaklarını karış karış dolaşarak, ilçe halkının ilgisizlikten ve çifte standarttan şikayet ettiğine şahit olan Tanık, İlçe halkının unutulduğunu vurgulayarak “Maalesef Çeşme denince ellerini ovuşturanlar, hasılat hesabı yapanlar var. Biz Çeşme halkının, orta direğin başkanı olacağız. Elbette dünyanın en güzel ilçelerinden birinde yaşıyoruz. Turizm cenneti bu ilçe fakat sadece turistler için değil, ilçe halkı için de yaşanabilir bir ilçe inşa edeceğiz. Çeşmemizi spor turizmi ile 4 Mevsim yaşatacak, doğayı tahrip edenlere geçit vermeyeceğiz. Çeşmelinin hakkını hukukunu siyasete kurban etmeden, devletimizin bütün imkanları ile sorunları çok hızlı bir şekilde çözecek hemşerilerimiz için gece-gündüz çalışacağız” dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, TANIK:, 'ÇEŞME'DE, HASILAT, HESABI, YAPANLAR, VAR',
Yorumlar
Haber Yazılımı