AK PARTİLİ DAĞ: “İZMİR'İ DÜNYA MARKASI HALİNE GETİRECEĞİZ” google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
22 Şubat 2024 - Perşembe 13:10 Bu haber 403 kez okundu
 
AK PARTİLİ DAĞ: “İZMİR'İ DÜNYA MARKASI HALİNE GETİRECEĞİZ”
AK Parti İzmir Büyükşehir Adayı Dağ: 'İzmir'i dünyanın ticaret merkezlerinden biri yapacağız'
SİYASET Haberi
AK PARTİLİ DAĞ:   “İZMİR'İ DÜNYA MARKASI HALİNE GETİRECEĞİZ”

“İZMİR’İ DÜNYANIN TİCARET MERKEZLERİNDEN BİRİ YAPACAĞIZ” 

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Projelerimizle, İzmir'i dünyanın ticaret merkezlerinden biri yapacağız inşallah.” dedi. 

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Menderes ilçesindeki İTOB Organize Sanayi Bölgesi’nin yönetimiyle bir araya gelen Hamza Dağ’a Cumhur İttifakı Menderes Belediye Başkan Adayı Sinan Akdeniz ve AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Akkuş da eşlik etti. 


“İZMİR’İ DÜNYANIN TİCARET MERKEZLERİNDEN BİRİ YAPACAĞIZ” 


Hamza Dağ, 1 Nisan sabahı İzmir’e olan aşkının hizmete dönüşeceğini belirterek, “Şehrimizin stratejik konumu, tarihi ve kültürel mirası, zengin doğal kaynakları ile İzmir, uluslararası ticaretin kalbinde yer almayı hak ediyor. Projelerimizle, İzmir'i dünyanın ticaret merkezlerinden biri yapacağız inşallah.” ifadelerini kullandı. 


“ŞEHRİMİZİ DÜNYA MARKASI HALİNE GETİRECEĞİZ”

İzmir'in potansiyelini en üst seviyede kullanabilmek adına gerekli tüm adımları atacaklarını vurgulayan Dağ, “İnşallah bu projelerimizle üreten bir İzmir vizyonuyla, tarımdan sanayiye, teknolojiden sanata kadar her alanda yenilikçi ve sürdürülebilir bir ekonomiye sahip bir şehir oluşturmayı hedefliyoruz. Şehrimizi dünya çapında bir marka haline getirecek projelerimizi hayata geçireceğiz. İzmir, inovasyon ve üretimle anılan, kalkınmanın merkezi olacak.” dedi. 


Dağ ve beraberindekiler daha sonra sanayi bölgesinde paratoner üretimi yapan bir fabrikayı ziyaret etti. Üretim alanını gezip, işçilerle bir araya gelen Dağ, üretime ilişkin fabrika yönetiminden bilgi aldı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİLİ, DAĞ:, , , “İZMİR'İ, DÜNYA, MARKASI, HALİNE, GETİRECEĞİZ”,
Yorumlar
Haber Yazılımı