HAMZA DAĞ SAHURU BALIKÇILARLA YAPTI google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
22 Mart 2024 - Cuma 15:14 Bu haber 498 kez okundu
 
HAMZA DAĞ SAHURU BALIKÇILARLA YAPTI
Hamza Dağ esnaf ile buluştu, sahuru balıkçılarla yaptı
SİYASET Haberi
HAMZA DAĞ SAHURU BALIKÇILARLA YAPTI

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, “Otogar, sebze, meyve hali ve balıkçı hali 90’larda yapıldı. Artık buraların yenilenme zamanı geldi. İnşallah biz görev süremiz boyunca gerek yenileme, gerek yeni bir hal inşası konusunda gerekli adımları atacağız.” dedi.


Hamza Dağ, aralıksız şekilde sürdürdüğü seçim çalışmalarına bugün Su Ürünleri Hali’nde başladı. Hal esnafı tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Hamza Dağ’a, Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin, AK Parti İzmi İl Başkan Yardımcısı Hayrettin Uçak, AK Parti Buca İlçe Başkanı İbrahim Şengör, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcıları Emre Cemil Ayvalı ve Ömer Arvas eşlik etti. 

DAĞ’DAN HAL ESNAFINA MÜJDE 

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Hamza Dağ, 30 İlçe Belediye Başkan Adayı ile birlikte 1 Nisan itibariyle, bugünden daha çok çalışacaklarını ve bir çok önemli projeyi hayata geçireceklerini vurguladı. Dağ, “Balıkçı halinin artık yenilenme zamanı geldi. Otogar, sebze meyve hali ve burası 90’larda yapıldı. İnşallah biz görev süremiz boyunca gerek yenileme, gerek yeni bir hal inşası konusunda gerekli adımları atacağız. Buranın trafiğini rahatlatmak adına da buradan otobana çıkış ile rahatlatma işlemini yapacağız.” dedi. 


DAĞ, ESNAF İLE SAHUR YAPTI 

Hal esnafını tek tek ziyaret eden Dağ, talepleri dinleyerek hatıra fotoğrafları çektirdi. Akabinde hal içerisinde bulunan İzmir Balıkçı İş Adamları Derneği’ne geçen Dağ, burada esnaf ile birlikte sahur yaptı.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: HAMZA, DAĞ, SAHURU, BALIKÇILARLA, YAPTI,
Yorumlar
Haber Yazılımı