İZMİR'DE KIRSAL KALKINMA ESTETİK CERRAH CEMİL TUGAY'A EMANET EDİLDİ google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
13 Mart 2024 - Çarşamba 14:48 Bu haber 455 kez okundu
 
İZMİR'DE KIRSAL KALKINMA ESTETİK CERRAH CEMİL TUGAY'A EMANET EDİLDİ
İzmir'de kırsalda kalkınma estetik cerrah Cemil Tugay'a emanet edildi.
SİYASET Haberi
İZMİR'DE KIRSAL KALKINMA ESTETİK CERRAH CEMİL TUGAY'A EMANET EDİLDİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Menderes Havzası turuna Ödemiş'ten başladı. Ödemiş meydanında düzenlenen mitingte Başkan Tugay ve Mustafa Turan için oy isteyen Özel, “Önünüzdeki sandık yerel değil genel seçim sandığı olacak. Çalışan, dürüst insanlara ilçenizi, şehrinizi emanet edeceksiniz. Bu seçimde aynı zamanda ülkeyi yönetenlere mesaj verilecek” dedi. Başkan Tugay da 1 Nisan'dan itibaren yeni bir hikaye yazacaklarını belirterek, “Söz veriyorum, ilçeyi yatırıma boğacağız. İlçenin ne ihtiyacı varsa derhal yerine getireceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Menderes Havzası turuna Ödemiş'ten başladı. Ödemiş meydanında düzenlenen mitingte ayrıca CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü, İzmir Milletvekili Deniz Yücel, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP İzmir milletvekilleri Ednan Arslan, Rahmi Aşkın Türeli, Mahir Polat, Yüksel Taşkın, Rıfat Nalbantoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, CHP Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan, CHP'nin ilçe belediye başkan adayları da yer aldı.

YERELDEKİ İKTİDARIN GÜCÜNÜN GENELLE DENGELENMESİ LAZIM”

Mitingte konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin belediye başkan adaylarının kırsal kalkınmaya, kooperatifçiliğe, kadın kooperatiflerine önem verdiğini vurgulayarak, CHP'li isimlerin kırsal kesimin sesini duyan, önemli bir vizyona sahip olduğuna dikkat çekti. Özel, İzmir'de kırsal kalkınma açısından önceki dönem belediyelerimiz büyük başarı sağladı. Şimdi bu miras Cemil Tugay’a emanet. Cemil Tugay, çiftçiye, Ödemiş’e madden ve manen sahip çıkıp, kendi de yüreği de burada olacak. Mustafa Turan’la el ele kol kola burada ne sorun varsa Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla, yetişemediği yerde CHP’nin nerede yetkisi ve gücü varsa hepsini Ödemiş’in emrine sunmaya hazırız, kararlıyız. Bundan sonraki süreç artık yereldeki iktidarın gücünün genelle dengelenmesi sürecidir” dedi.

BU SEÇİM ÜLKEYE MESAJ VERECEK”

Toplumun her kesiminin ekonomik zorluklarla karşı karşıya olduğunu ifade eden Özel, şunları söyledi:

1 Nisan’da bu hükümet, 'Bu kadar zam yaptım. Enflasyon oldu, eziyet çektiler yine de oy verdiler' derse ertesi gün yapacak bir şey yok. Ertesi gün, AKP'li de MHP'li de olsa, emeklisi, emekçisi, çiftçisi, esnafı büyük zorluklar yaşayacak. Ama 31 Mart günü yapacak bir şey var. Önünüzdeki sandık yerel değil genel seçim sandığı olacak. Çalışan, dürüst insanlara ilçenizi, şehrinizi emanet edeceksiniz. Ama bu seçim aynı zamanda ülkeyi yönetenlere mesaj verilecek bir seçim. Enflasyondan, hayat pahalılığından, yoksulluktan şikayet eden herkes hükümete sarı kart gösterirse, 'Derdim boyumu aştı' derse ümit var. 31 Mart’ta bu ülkeyi yönetenlere sesimizi duyuralım.” 

Özel, Tugay ve Turan için oy isteyerek, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ile Ödemiş Belediye Başkan adayımıza sahip çıkmaya, 31 Mart'ta Ödemiş ve İzmir'de çok büyük destek ile bu güzel insanları göreve getirmeye var mısınız” diye sordu. Kalabalık da “Evet” karşılığını verdi.

TÜRKİYE KAZANACAK”

Bugün Türkiye’de emeklilerin büyük kırgınlığı ve yılgınlığı olduğunu anımsatan CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

Meydandaki emekliler el kaldırsın. En düşük emekli maaşı alanlar el kaldırsın. Yüzde altmış yetmiş. 10 bin lira alıyorsunuz. Tayyip Erdoğan 3 Kasım 2002 günü Türkiye’de iktidara geldi. Partisi geldi, kendi başbakan oldu. Geldiğinde bir emekli maaşı bir buçuk asgari ücretti. Tayyip bey bu düzeni bozmasaydı 'Emekliyi, enflasyona ezdirmem' deyip sizi ezdirmeseydi, düzeni bozmasaydı, bugün 10 bin alan emekli 26 bin alacaktı. En güçlü ittifak biziz. Biz kazanacağız. Ödemiş, İzmir, Türkiye kazanacak” dedi.

SU FATURALARINI İNDİRME SÖZÜ”

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, yağmurlu havaya rağmen alanı dolduran yurttaşlara teşekkür etti. Başkan Tugay, ilçeye dair projelerini de anlatarak, şunları söyledi:

Bizler Ödemiş'e, Küçük Menderes'e, İzmir’in dört bir köşesine, Ege'ye duyduğumuz sevgi ve saygıyla buradayız. Kendimizi ailenizin parçası gibi görüyoruz. Bizden önceki başkanlarımızın hizmetlerini tamamlayıp daha ileri götüreceğiz. Aldığımız oyu da en yükseğe taşıyacağız. Küçük Menderes'te en kısa zamanda asfalt şantiyesi kurup, beklediğiniz yol hizmetini en kısa zamanda yerine getireceğim. Su fiyatları ile ilgili sözüm söz. İlk gün indirime başlayıp 2 sene içinde büyükşehirler arasında en uygun su fiyatı veren belediye olacağız. Bu konuda endişe etmeyin.”

1 NİSAN'DAN İTİBAREN YENİ BİR HİKAYE YAZACAĞIZ”
Ödemişin ve Küçük Menderes'in ihtiyacı olan hizmet neyse orada olacaklarının altını çizen Başkan Cemil Tugay, sözlerini şöyle sürdürdü: 

Gece gündüz, iyi günde ve kötü günde yanınızdayız. Söz veriyorum, ilçeyi yatırıma boğacağız. İlçenin ne ihtiyacı varsa derhal yerine getireceğiz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisinde, kahramanların toprağında 1 Nisan'dan itibaren yeni bir hikâye yazmak üzere yoldaşımız olmaya var mısınız? İzmir'in köyleri, ilçeleri ve merkezi ile tüm kardeşlerimize hizmet edeceğiz. İlçe belediye başkan adaylarımızla birlikte, herkese eşit hizmeti sunacağız. Biz size hizmet etmek için buradayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinde kahramanların toprağında, 1 Nisan'dan itibaren yeni bir hikaye yazmak üzere yoldaşımız olmaya var mısınız?” 

ÖDEMİŞ SEVDAMIZ HİÇ BİTMEZ”

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş adına büyük bir gün olduğunu söyledi. Görev süresi boyunca kimseyi ayırmadan hizmet ettiğini anlatan Eriş, “Bu yola 30 yıl önce çıktım. Delikanlıydım hala da yüreğim delikanlı. Gerekli hizmeti yapmak için arkadaşlarımızla çalıştık. Bugün yeni bir türkü söyleme zamanı. O türkünün içinde biz varız. Bana Ödemiş'e hizmet etme onurunu yaşatan partime ve Ödemişli aileme teşekkür ediyorum. Ödemiş sevdamız hiç bitmez” dedi.

HALKIN KAYNAKLARINI YİNE HALK İÇİN KULLANACAĞIZ”

CHP'nin Ödemiş Belediye Başkan Adayı Mustafa Turan da Cumhuriyet rejiminin önemine dikkat çekerek, şunları söyledi:

Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet sayesinde Ödemiş'te hizmet etmek için yola çıktım. Biz yola çıkarken 'Sen gençsin daha çok koşarsın. Daha çok çalışırsın' dediler. Biz de bu inançla CHP'nin büyük desteğiyle doğru bildiğimiz yolda ilerliyoruz. Değişimin ve umudun lideri partimiz, bize böyle büyük bir onur yaratmışken biz de bir an bile durmadan, yorulmadan çalışacağız. Halkın kaynaklarını yine halk için kullanacağız.”

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İZMİR'DE, KIRSAL, KALKINMA, ESTETİK, CERRAH, CEMİL, TUGAY'A, EMANET, EDİLDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı