ÜNLÜ SANATÇILAR DİDİM'DE BULUŞTU google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
27 Temmuz 2022 - Çarşamba 12:46 Bu haber 1316 kez okundu
 
ÜNLÜ SANATÇILAR DİDİM'DE BULUŞTU
Lüks konutların pazarlığını sahnede yaptılar
YAŞAM Haberi
ÜNLÜ SANATÇILAR DİDİM'DE BULUŞTU

Didim de konforlu yaşam alanları inşa eden Necdet Özer son projesi olan N-World’ün tanıtım lansmanı için birbirinden ünlü Sanatçılarla muhteşem bir konser verdi. Didim de yerli ve yabancı bir çok turistin katılığı gece de gayrimenkul sektörünün öncü isimleri bir araya geldi. 

Lansman gecesine özel olarak Seren Serengil, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Mahmut Tuncer, Çılgın Sedat ve Tuğba Ekinci katılımcılara şarkılarıyla çok güzel anlar yaşattı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Necdet Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer yeni projesi N-world için sahne de Safiye Soyman, Faik Öztürk ve Mahmut Tuncer ile yeni lüks projeden yer satın almak adına kıyasaya pazarlık yaptı. 

Sempatik diyalogların yaşandığı pazarlık sonrası Safiye Soyman ve Faik Öztürk projeden konut almak üzere Necdet Özer ile anlaşırken, Ünlü sanatçı Mahmut Tuncer ise önce hanımdan izin almak lazım diyerek yaptığı şakayla katılımcıları güldürdü. Yeni Konut sahibi olan tanınmış sanatçılar Safiye Soyman ve Faik Öztürk ise Didim turizm için çok güzel bir yer ayrıca isteyenlerin 12 ay yaşayabileceği bir kent bize komşu olmak isteyen herkesi Necdet beyden konut satı almasını bekliyoruz. Biz eğlenceli komşularız diyerek katılımcılarla hoş sohbetlerde bulundu. 

Necdet Özer geceye özel indirimler yaparken yaptığı konuşmasında “5 yıldızlı Otel de ne varsa fazlası olan eksiği olmayan konutlar inşa ettik. Yaklaşık 20 gün veya 1 ay sonra projemizde yer kalacağını düşünmüyorum. Bugüne kadar bizim projelerimize yatırım yapan herkes 3 kattan fazla kazançlı çıktı. Necdet yapı satışlarına hızla devam ediyor. Bundan sonra da bizim projelerimizde yer alanlar kazanmaya devam edecek. Bu geleneği bozmayacağız.  Necdet Yapı bir marka ve bu markayı hep birlikte yarattık” diyerek konuklara seslendi. 

Eğlence ve pazarlığın kıyasıya yaşandığı gece sonrasında katılımcıların memnuniyetleri gözlerinden okunuyordu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÜNLÜ, SANATÇILAR, DİDİM'DE, BULUŞTU,
Yorumlar
Haber Yazılımı