HAMZA DAĞ:'İZMİR'DE DOĞALGAZ ORANINI YÜZDE YÜZE ÇIKARTACAĞIZ' google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
19 Şubat 2024 - Pazartesi 11:01 Bu haber 217 kez okundu
 
HAMZA DAĞ:'İZMİR'DE DOĞALGAZ ORANINI YÜZDE YÜZE ÇIKARTACAĞIZ'
Hamza Dağ: “Doğalgaz oranını yüzde yüze çıkartacağız”
SİYASET Haberi
HAMZA DAĞ:'İZMİR'DE DOĞALGAZ ORANINI YÜZDE YÜZE ÇIKARTACAĞIZ'

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında Yeni ve Eski Foça’da temaslarda bulundu. Hamza Dağ’a, AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya ve Cumhur İttifakı Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar eşlik etti. 

“Kronik hale gelen sorunları çözeceğiz”

Önce Yeni Foça’ya giden Dağ, garaj bölgesindeki taksi durağı ve çevre esnafını ziyaret etti. Dağ, daha sonra Bağarası Gençlik ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dağ burada yaptığı açıklamada, “Bu şehre iyi ki emek vermişim, iyi ki çaba göstermişim, iyi ki zamanı mı bu şehirde harcamışım. Şimdi yeni bir yol, yeni bir heyecan ve büyükşehir belediye başkanı olarak, Tamer kardeşim de ilçe belediye başkanı olarak iyi bir ekip olacağız. Kol kola vereceğiz ve kronik hale gelen bu sorunları çözüme kavuşturacağız.” dedi. 

“Doğalgaz (kullanım) oranını yüzde yüze çıkartacağız”

Dağ’ın sonraki durağı Eski Foça oldu. Esnaf ziyareti de gerçekleştiren Dağ, ardından Cumhur İttifakı Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar’ın seçim koordinasyon merkezini ziyaret etti. Burada seçmenle bir araya gelen Dağ, “Şu anda İzmir’de yüzde 69 oranında doğalgaz mahallelere gelmiş vaziyette. Biz bunu en kısa zamanda yüzde yüze çıkartacağız.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HAMZA, DAĞ:'İZMİR'DE, DOĞALGAZ, ORANINI, YÜZDE, YÜZE, ÇIKARTACAĞIZ',
Yorumlar
Haber Yazılımı