HAMZA DAĞ'DAN TİRE VE ÖDEMİŞLİLERE 'İZBAN' SÖZÜ google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
20 Şubat 2024 - Salı 16:17 Bu haber 206 kez okundu
 
HAMZA DAĞ'DAN TİRE VE ÖDEMİŞLİLERE 'İZBAN' SÖZÜ
Hamza Dağ'dan Tire ve Ödemişlilere 'İZBAN' sözü
SİYASET Haberi
HAMZA DAĞ'DAN TİRE VE ÖDEMİŞLİLERE 'İZBAN' SÖZÜ

“İZBAN’I TİRE VE ÖDEMİŞ’E GETİRECEĞİZ”

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Göreceksiniz biz İZBAN’ı (İzmir Banliyo Sistemi) Tire’ye de Ödemiş’e de getireceğiz. Bizimle gelecek inşallah.” dedi. 

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarına devam ediyor. Güne Tire’de başlayan Dağ, esnaf ziyareti sonrası Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Arif Demirkan’ın seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. 

Programa Demirkan’ın yanı sıra AK Parti Tire İlçe Başkanı Kadir Uğurlu ve MHP Tire İlçe Başkanı Recep Doğru da katıldı. 

“İZBAN’I TİRE VE ÖDEMİŞ’E GETİRECEĞİZ”

Açılış sonrası burada bir konuşma gerçekleştiren Hamza Dağ, İZBAN müjdesini hemşehrileriyle paylaştı. Dağ, “Göreceksiniz biz İZBAN’ı Tire’ye de Ödemiş’e de getireceğiz. Bizimle gelecek inşallah. Tren setlerimizi artırmamız lazım, biz göreve geldikten sonra bunu artıracağız. 30 tane tren seti alacağız. İZBAN’ın Tire’ye gelmesi, Ödemiş’e gelmesi benim için büyük bir mutluluk olacak. Bunu da çok uzun sürmeden, tren setlerini artırmak suretiyle İZBAN’ı getirme imkanımı  olacak, hayırlı olsun.” dedi.

 

Hamza Dağ, 9 yıl önce Ege Üniversitesi’nde eğitimine devam ederken öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun anısına lokma da dağıttı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HAMZA, DAĞ'DAN, TİRE, VE, ÖDEMİŞLİLERE, 'İZBAN', SÖZÜ,
Yorumlar
Haber Yazılımı