MENEMEN'DE DEV İFTAR SOFRASI google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
18 Nisan 2023 - Salı 13:44 Bu haber 731 kez okundu
 
MENEMEN'DE DEV İFTAR SOFRASI
AYDIN PEHLİVAN’DAN ‘100. YIL’ MÜJDELERİ
SİYASET Haberi
MENEMEN'DE DEV İFTAR SOFRASI

Menemen Belediyesi, Kadir Gecesi'nde 15 bin kişilik dev iftar sofrası kurdu. İftara katılan 7’den 77’ye herkesi tek tek selamlayan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, kentin kaderini değiştirecek ve markalaştıracak birçok projenin yapım aşamasına getirdiklerini açıkladı. Yoğun ilgiyle karşılanan Kadir Gecesi’ni tebrik eden Pehlivan, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Çanakkale asfaltımıza battı çıktı, Ulukent’e de Çocuk Köyü yapacağız. İki projemizi de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına yetiştirmeyi planladık. Müjdeler olsun” dedi. 

 

Menemen Belediyesi, Kadir Gecesi'ne özel Şehir Parkı’nda iftar programı düzenledi. Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kadir Gecesi İftar Programı’nda katılan herkese teşekkürlerini ileten Pehlivan, sözlerine teşekkürle başladı;  “Bizleri bu müstesna ve çok özel gecemizde yalnız bırakmadıkları ve hep desteklerini hissettiğimiz AK Parti İzmir Milletvekilimiz Sayın Ceyda Bölünmez Çankırı’ya, Menemen Kaymakamımız Fatih Yılmaz’a, Menemen Cumhuriyet Başsavcısımız Hüseyin Kaçar’a, AK Parti Menemen İlçe Başkanımız Hakkı Durmaz’a, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ali Rıza Bölük’e, AK Parti İzmir Milletvekili Adayımız Ahmet Can Çelik’e, MHP İzmir Milletvekili adaylarımız Ahmet Deha İmal, Mehmet Mert Dolgaç’a, Yeniden Refah Partisi İzmir Milletvekili Adaylarımız Özbek Taşdemir, Hakan Çenber, Hasan Göl’e, siyasi parti temsilcilerimize, kamu kurumları ve sivil toplum örgütlerinin değerli temsilcilerine, belediye meclis üyelerimize, 65 mahallemizin kıymetli muhtarlarına, bu güzel gecenin hazırlığında emeği geçen belediye emekçilerimize ve katılımlarıyla soframızı bereketlendiren değerli hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki buradasınız…”  

 

300 BİN İFTARLIK YEMEK DAĞITIYORUZ

 

Dev iftar sofrasının bu yıl daha yoğun katılımla gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pehlivan, “Geçtiğimiz yıl Belediyemiz, hayırseverlerimizin de desteği ile Ramazan ayı boyunca her gün 7 bin vatandaşımıza iftarlık yemek dağıtımı gerçekleştirdi. Bu yıl yaptığımız bu gönül birliğini, depremzede vatandaşlarımızın ilçemize gelmesiyle daha da artırmaya karar verdik. Ramazan öncesi genişlettiğimiz Aşevi’nde her gün 10 bin kişilik iftarlık sıcak yemek hazırlanıyor. Hamdolsun ki, Ramazan ayı sonunda 300 bin vatandaşımıza iftarlık yemek vermiş olacağız. Ayrıca 25 bin ihtiyaç sahibi ailemize de erzak yardımında bulunuyoruz. Ben sizlerin vasıtasıyla, sundukları katkılarla daha fazla sayıda aileye ulaşmamızı sağlayan hayırseverlerimize ve bu faaliyetlerin başarıyla yürütülmesine önemli katkıları bulunan belediye emekçilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

“MÜJDELER OLSUN”

Bu yılın, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı olması sebebiyle büyük önem taşıdığına dikkat çeken Pehlivan, “Menemenimiz için bu yıl atılım ve yatırım yılı olacak. Kütüphanelerden havuzlara, yol çalışmalarından halı sahalara kadar birçok projemizin açılışını ve temelini hep birlikte atacağız. İlçemiz yoğun ilgi görüyor. Buna istinaden Menemen Belediyemizce parke taşı ve bordür alımı ihalelerine çıkıyoruz. 6 ay gibi kısa zaman sonra ilçemiz genelinde tüm yollarımızı yeniliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. 

Çanakkale Asfaltımıza da battı çıktı yapıyoruz. İlçemizin tam ortasından geçen, İzmir’in kuzey ilçeleri ile merkez ilçelerini birbirine bağlayan ve günde 65 bin araç geçen ana arterde, araç trafiğinin yeraltına alınmasını sağlayacağız. Açılışını da İnşallah 29 Ekim’de hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bir müjdem de geleceğimizin teminatı çocuklarımıza var… Ulukent bölgemizde içerisinde çocuklarımızın her türlü ihtiyaç ve eğitiminin planlandığı Çocuk Köyü inşa ediyoruz. Projesi çizilen Çocuk Köyümüzü ihale aşamasına taşıyoruz. Bu projemizi de 29 Ekim’de yine hep birlikte açıyor olacağız” diye konuştu.

Menemen’in hemen her mahallesinde kurulan gönül sofralarına katılan herkese ayrı ayrı teşekkür eden Pehlivan, konuşmasını şöyle tamamladı: “Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu mübarek Kadir Gecemizde Rabbimden tuttuğumuz oruçların, yaptığımız duaların kabul olmasını temenni ediyorum. Tüm İslam Aleminin de Ramazan Bayramlarını şimdiden kutluyorum.”

Kadir Gecesi programı semazen gösterisi ve ilahilerin okunmasının ardından sona erdi.

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: MENEMEN'DE, DEV, İFTAR, SOFRASI,
Yorumlar
Haber Yazılımı