SAYGILI: ' BU LİSTELER İZMİRLİNİN LİSTELERİDİR' google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
20 Şubat 2024 - Salı 19:47 Bu haber 205 kez okundu
 
SAYGILI: ' BU LİSTELER İZMİRLİNİN LİSTELERİDİR'
Saygılı’dan liste değerlendirmesi “Bu listeler, İzmirlinin listeleridir!”
SİYASET Haberi
SAYGILI: ' BU LİSTELER İZMİRLİNİN LİSTELERİDİR'

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Belediye Başkan Adayları ve Meclis Üyeleri Aday listesinin Yüksek Seçim Kurulu’na tesliminin ardından bir açıklama yaptı.  Saygılı; İzmir’in 31 Mart’ta “Gerçek Belediyecilik” dolayısıyla ‘Cumhur İttifakı’ diyeceğini vurgularken; “Başkan adaylarımızı da meclis üyelerimizi de İzmirliler belirledi. Bu listeler tam olarak İzmirlinin listesidir. Çünkü, onların ihtiyaçlarından yola çıkılarak, verdikleri isimlerden oluşturulmuştur. Teşkilatlarımızın sesine kulak verilerek oluşturulmuştur. Listelerimiz, tam bir uzlaşı listesidir ve herkes birbiriyle uyum içinde İzmir halkına hizmet edecektir.” diye konuştu.

Kapsıyor ve kucaklıyor…

31 Mart'ta Yerel Seçimleri için İzmir'de adaylarını belirleyen Cumhur İttifakı, listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etti.  MHP İl Başkanı Veysel Şahin’le birlikte birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi; “Başkan Adaylarımız da meclis üyesi adaylarımız da yaşadıkları şehri, İzmir’i kendine dert edinen isimlerdir. Çözüm yolları, vizyonları olan isimlerden oluşmuştur. Tüm hizmet alanlarına hakimiyetleri gözetilmiş, her kesimi kucaklayan isimlerden oluşmuştur. Meclis üyelerimiz; her meslekten her etnik dinamikten değerli, donanımlı temsilcilerdir. Toplumun; İzmir halkının süzgecinden geçen, güven duyulan, çalışkan kadrolarla geliyoruz. Cumhur İttifakı’nın olduğu yerde kavga gürültü değil, hizmet etme kararlılığı görürsünüz; çekişme değil, hizmet yarışı görürsünüz. İşte bugün teslim ettiğimiz kadrolar, böyle kadrolar.”

Tüm belediyelerde uyum ve gerçek hizmet

“İzmir; artık gözüyle görebileceği bir hizmet anlayışı istiyor. Gerçek belediyeciliğin nimetlerinden yararlanmak istiyor.” diyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, ‘’Bunun formülü Cumhur İttifakı’nda. Bunun formülü, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamza Dağ’ın elinde. Bunun formülü, tüm İlçe Belediye Başkan adaylarımızın elinde. Siyasi tercihi ne olursa olsun, tüm İzmirlilerin bu hasretini biliyoruz. Merkezi idare, Büyükşehir ve İlçe Belediyelerin uyumlu çalışması, verim getirecektir. Bu ahenk, İzmir’i hiç şahitlik etmediği hızda ve büyüklükte hizmetlere, yatırımlara kavuşturacaktır. Tüm adaylarımız, birbirinden önemli projelerle yola çıktı. Şimdi, İzmir’in bizi dinleme, bu şansı doğru değerlendirme; bizim de sözlerimizde durma zamanımız. Listelerimizin; ittifakımızın bu kararlı yolculuğu ve İzmir’imiz için hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAYGILI:, ', BU, LİSTELER, İZMİRLİNİN, LİSTELERİDİR',
Yorumlar
Haber Yazılımı