CEMİL TUGAY BORÇ YAPTI CEFA EMEKÇİYE KALDI google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
26 Nisan 2024 - Cuma 17:51 Bu haber 418 kez okundu
 
CEMİL TUGAY BORÇ YAPTI CEFA EMEKÇİYE KALDI
Cemil Tugay borç yaptı cefa emekçiye kaldı.
SİYASET Haberi
CEMİL TUGAY BORÇ YAPTI CEFA EMEKÇİYE KALDI

CHP'nin hangi kıstasla İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına isim gösterdiği ve 31 Mart seçimlerinde hangi başarısıyla halkın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçtiği anlaşılamayan Cemil Tugay borçları nedeniyle Karşıyaka Belediyesi işçisinin protestosuna neden oldu. Emeklerinin karşılığını alamayan çalışanlar Karşıyaka Belediyesi'ni bastı. İşçiler 'alın terimizin karşılığını verin', 'İşçiyiz, haklıyız kazanacağız', 'Karşıyaka Belediyesi'nde emekçi sömürüsüne son sloganları atan işçiler paralarının eksiksiz ödenmesini istediler. 

Belediye önünde toplanan işçiler, geçmişe yönelik alacakları için bugün hesaplarına 5 bin lira yatırılmasını protesto etti. “Sadaka değil emeğimizin hakkını istiyoruz” diyen işçiler, haklarını alana kadar eylemlerini sürdüreceklerini belirtti. 

KENT A.Ş’DE DE SADAKA GİBİ ÖDEME

Öte yandan belediyenin diğer şirketi Kent A.Ş’de de hesaplara biraz önce 10’ar bin lira yatırıldı. Bayramı yatırılan 4 bin 500 lira ile geçirmelerinin ardından üzerine yine sadaka gibi bir ödeme aldıklarını ifade eden Kent A.Ş. çalışanları da isyanını dile getirdi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: CEMİL, TUGAY, BORÇ, YAPTI, CEFA, EMEKÇİYE, KALDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı