İZMİRLİ MOBİLYACILARDAN İNDİRİM SEFERBERLİĞİ google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
11 Aralık 2023 - Pazartesi 14:24 Bu haber 843 kez okundu
 
İZMİRLİ MOBİLYACILARDAN İNDİRİM SEFERBERLİĞİ
İzmirli mobilyacılardan “indirim” seferberliği
EKONOMİ Haberi
İZMİRLİ MOBİLYACILARDAN İNDİRİM SEFERBERLİĞİ

T.C. Ticaret Bakanlığı’nın Türkiye Yüzyılı Programındaki proje ve etkinlikler kapsamında tüm sektörlere yaptığı “indirim” çağrısına bir destek de İzmirli mobilyacılardan geldi. İzmir Ticaret Odası’na üye 116 mobilya firması, 17 Aralık’a kadar uygulanmak üzere "Mobilya İndirim Günleri" kampanyasını başlattı. Kampanyaya katılan firmalar müşterilere yüzde 10’dan başlayan indirimler uygulayarak ekonomiye destek olacak.

ÖZGENER: MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN MİLLİ EKONOMİYE KATKISI BÜYÜK

Mobilya sektörünün İzmir için çok önemli olduğuna dikkat çeken İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Mobilya sektörü, sahip olduğu stratejik önem ile ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Sektör, ihracat konusunda da olumlu yönde ayrışan özelliklere sahip. İhracatta yerli kaynakları en fazla kullanan ve ithal ürünlere bağımlılığı en az olan sektörlerden birisi olarak milli ekonomiye katkısı büyük” dedi.

TÜM SEKTÖRLERE ÇAĞRI

Mobilya sektörünün İzmir’in lokomotif sektörlerinden biri olduğuna dikkat çeken Özgener sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumhurbaşkanlığımızın “Türkiye Yüzyılı”  programı kapsamında, Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapma hedefi ile T.C. Ticaret Bakanlığı öncülüğünde başlatılan, “Perakende sektöründe ülke genelinde geniş kapsamlı indirim kampanyaları düzenlenmesi” çağrısını dikkate alarak hemen harekete geçen mobilya sektörümüze çok teşekkür ediyoruz. Kentimizdeki tüm sektörlerimizin, ekonomimize güç katacak bu girişime destek vermesini temenni ediyoruz”

ARTKIY: İZMİR TİCARET ODASI ÖNCÜ OLDU

İzmir Ticaret Odası öncülüğünde kampanya için çalışmalara başladıklarını söyleyen sektör temsilcisi, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Nevzat Artkıy, “Bakanlığımızın çağrısını duyunca sektör olarak katkıda bulunmak istedik. İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Derneği (İZMOD)’ne üye firmalar ile bir araya gelerek neler yapabileceğimizi konuştuk. Ortak bir tarih belirleyerek halkımıza “indirim günleri” adı altında hizmet etmeye karar verdik. Kampanyamıza katılan 116 firma temsilcimize bu vesileyle teşekkür ediyorum. Bu dayanışmanın önümüzdeki süreçte de devam etmesini diliyorum” dedi.

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: İZMİRLİ, MOBİLYACILARDAN, İNDİRİM, SEFERBERLİĞİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı