MÜHENDİSLER İZMİR DEPREMİNİ MASAYA YATIRACAK google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
23 Ekim 2023 - Pazartesi 16:24 Bu haber 1046 kez okundu
 
MÜHENDİSLER İZMİR DEPREMİNİ MASAYA YATIRACAK
Mühendisler İzmir depremini masaya yatıracak
YAŞAM Haberi
MÜHENDİSLER İZMİR DEPREMİNİ MASAYA YATIRACAK

2020 İzmir Depremi ve 6 Şubat 2023 Depremleri sonrasında, mevcut binaların güçlendirilmesinin önemi yeniden öne çıkmış ve yeni konut üretim maliyetlerindeki artışın da etkisiyle, güçlendirme konusu Türkiye`nin gündemine yoğun bir şekilde gelmiştir.

İMO İzmir Şubesi İzmir depremini düzenleyecekleri sempozymla tekrar gündeme taşıyacak. Odadan yapılan sempozyumla ilgili yazılı davette şöyle denildi:

ÇOK SAYIDA UZMAN KATILACAK

İnşaat Mühendisleri Odası adına İMO İzmir Şubesi tarafından düzenlenen "Yapılarda Güçlendirme Sempozyumu", İnşaat Mühendisliği mesleğinin birçok uzmanlık alanını içeren güçlendirme konusunu bilimsel, teknik, ekonomik ve toplumsal açılardan tartışmak amacıyla, alanlarında uzman akademisyenler, inşaat mühendisleri ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

İzmir Depremi`nin üçüncü yıl dönümünde düzenlenecek olan bu sempozyumda toplamda 25 sunumun yapıldığı 8 oturum yer alacak. Sempozyuma üniversitelerden, kamu kurumlarından ve özel sektörden temsilcilerin yoğun bir katılımı beklenmektedir.

Bilgilerinize sunar, katılımınızı bekleriz.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MÜHENDİSLER, İZMİR, DEPREMİNİ, MASAYA, YATIRACAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı