AK PARTİ GENÇLERİ KIZILCAHAMAM'DA TOPLANDI google.com, pub-2318409379925054, DIRECT, f08c47fec0942fa0
Haber
15 Eylül 2023 - Cuma 12:17 Bu haber 737 kez okundu
 
AK PARTİ GENÇLERİ KIZILCAHAMAM'DA TOPLANDI
AK Parti'de 81 İl 922 İlçe Gençlik Kolları Başkanları Kampı Kızılcahamam’da başladı.
SİYASET Haberi
AK PARTİ GENÇLERİ KIZILCAHAMAM'DA TOPLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda düzenlenen “Gençlik Buluşması” programına katılarak bir konuşma yaptı. 

Konuşmasında, kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına ülkenin her köşesini temsil eden gençlerle bir arada olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Karşımdaki bu gençliği, maziden atiye kurduğumuz köprünün kilit taşı olarak görüyorum" ifadesini kullandı.

Burada Türkiye'nin her ilinde, her ilçesinde, her üniversitesinde temsilciliği olan bir gençlik hareketinden söz ettiklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: "Bir başka ifadeyle sizler, teşkilatlanma yaygınlığı ve üye sayısıyla sadece ülkemizin değil, dünyanın en güçlü gençlik teşkilatının mensuplarısınız. Rabb'ime bana sizler gibi yol arkadaşları, dava arkadaşları, mücadele arkadaşları verdiği için hamdediyorum. Sizin gençliğinizin enerjisi, üretkenliği ve coşkusu, siyasi hayatımızın her döneminde olduğu gibi bugün de bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır."

"AK Gençlik Kampı" Ankara'da başladı... Bin 200 kişi katıldı. AK Parti'nin "AK Gençlik Kampı" Ankara'da İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’ın Başkanlığında başladı. AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin ve Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, burada yaptığı konuşmada, 1200 kişinin katılımıyla gerçekleştirdikleri kampın 4 gün süreceğini söyledi.

Kendileri için Kızılelma'nın Mayıs 2023 seçimlerinde partilerini iktidar yapmak olduğunu belirten İnan, bugün burada büyük bir zafer elde eden bir liderin gençleri olarak bulunduklarını ifade etti.

 

"Muhalefetin kurduğu distopyada kendisinin çalıp kendisinin oynadığını" dile getiren İnan, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

"Distopyalarında gençlere de kendilerine göre bir rol biçtiler, 'Gençler AK Parti'yi devirecek.' dediler. 'Gençler Recep Tayyip Erdoğan ile ünsiyet kuramaz.' dediler. Gençleri tavlayabilmek adına türlü türlü şaklabanlıklar yaptılar. Kamera karşısına geçtiler, evlerinden video çektiler, trollük yaptılar, trollere konuk oldular. Tüm bu sanal işlere inanarak gençleri kazanacaklarını zannettiler. Fakat özellikle Cumhurbaşkanı'mızın ve AK gençliğin gençlerle olan ünsiyetini, bağını görünce bu sefer o distopyaları çökmeye başladı. Çünkü bilmiyorlardı ki AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan, gençlerin en çok güvendiği parti ve liderdir."

İnan, diğer partilerin milletvekili aday listeleri açıklandığında, listelerinde genç milletvekillerine yer verilmediğini gördüklerini kaydetti. 

Meclis'e en çok genç milletvekili gönderen parti olduklarını belirten İnan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine olan güvenini boşa çıkarmadan şimdi yerel seçimler için "kollarını sıvadıklarını" anlattı.

Mayıs ayındaki seçim kampanyası döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aralarında geçen bir diyaloğu aktaran İnan, şöyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız 2023 seçimlerine giderken kampanya çalışmasına sağ olsun bizleri de dahil etti. Tabii bu da diğer siyasi partilerin ucundan kıyısından yaklaşamayacağı çok büyük bir vizyon. AK Parti'de Gençlik Kolları'na değer vermenin çok önemli bir parçası. Yine Cumhurbaşkanımız gece gündüz çalışırken ben kendisine şöyle bir değerlendirmede bulundum. Dedim ki 'Efendim, diğer siyasi partiler gençlik alanında atıp tutuyorlar. Biz tabii bir şey yapmayacaklarını çok iyi biliyoruz ama bu konuda partimiz, gençlik kollarındaki geleneğini çok güçlü bir şekilde sürdürmeli ve gençlik alanını Meclis aritmetiğinin en güçlü tutan partisi olmalı.' Tabii Sayın Cumhurbaşkanımız 'Eyyüp onlar gençlere bizim baktığımız gibi bakmazlar. Onlar gençleri ancak nesne olarak görürler. Onlar asla koltuklarını ve karar aldıkları yeri gençlerle paylaşmazlar. Ben biliyorum.' dedi."

"Sanal kaybetti, sahicilik kazandı."

Sosyal medyada bot hesaplarla PR çalışmaları yaparak gençlerin desteğini alacaklarını düşünenlerin günün sonunda hüsrana uğradığını aktaran İnan, tüm gençlerle iletişime geçerek sorunlarına çözüm arayan AK Parti'nin gençlerden büyük destek aldığını dile getirdi. İnan, "Sanal kaybetti, sahicilik kazandı." ifadesini kullandı.

81 il 922 İlçe Başkanının bir araya geldiği kamp programı birbirinden değerli katılımcıların katılımıyla ve çeşitli aktivitelerle devam edecek.

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, PARTİ, GENÇLERİ, KIZILCAHAMAM'DA, TOPLANDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı